cbr 600 Opublikowano 30 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Witam jako nowy użytkownik chciałbym pochwalić się moim motorkiem☺ to Honda cbr 600 f4i z 2004r. (przesiadłem się z suzuki gs 500) mam ja od początku sezonu przejechałem ok 3tys km jest niezawodna 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 30 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 ładna sztuka, przyczepności i bezawaryjności życze 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rescuer Opublikowano 1 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Ładniutka Niech się sprawuje. O niezawodności napisz po przejechaniu 33 tys A zdjęcie najlepsze to w środku, mi się najbardziej podoba Pozdro i szerokości 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 2 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Ładniutka, oby służyła bezawaryjnie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 2 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Fajny słoneczny kolorek. A CBR wiadomo... nie ma się czego czepiać, klasa 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 2 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Na temat bezawaryjności cbr się wolę nie odzywać piękny kolorek nie zginie w tłumie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi