ridrick Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Hej dziś po 16 kapela na zielonej kawie zx6r z czerwonymi felgami podpier.... paliwo na bp wlokniarzy/drewnowska. Kierownik w czarnej kurtce i białym kasku szczękowym. Ma pech bo otworzył kask i pokazał swój złodziejski ryj. Zamiast tablicy miał plastik z zieloną literka E . Jakby ktoś kojarzył pędzla to dajcie znać albo sami mu wpierdolcie ode mnie. 3 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_lc4 Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 (edytowane) Na Kawe miał, ale na paliwo już nie. Chyba że Kawa tym samym sposobem zdobyta, może wypłynie gdzies na zlocie jeszcze. ...a ja sie ostatnio dziwiłem że mi kazali kask zdjąć żebym mógł zatankować. Edytowane 27 Września 2014 przez michal_lc4 (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane... SUPERMOTO LDZ Inspekcja Rowów Przydrożnych https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 już wiem czemu kazali mi zsiąść z moto i zdjąć kask, żebym mógł zatankować o.O 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Haha to samo miałem ostatnio ale na shell`u 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClearWater Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Na Shellu w ogóle nie włączy się dystrybutor dopóki nie zsiądziesz z moto. Mocno się dziwiłem, zwłaszcza że na gdy moto stoi pionowo wchodzi jakieś pół litra więcej, ale już wszystko jasne... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madpawel Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Ninja na czerwonych felgach to dosc szerokie pojęcie aczkolwiek jedna taka kojarze ,inna sprawa ze na stacjach wymagaja zdjecia kasku ale zeby np byl stojak gdzie mozna ten kask odłozyc to maja na to wyje....ne a slabo mi sie widzi zostawiac kask z osprzetem wart pare tysi na dysytrybutorze albo na motocyklu. 2 Cytuj STUNTEX - serwis motocyklowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 27 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Dlatego mnie tak wk.... Bo ja na bp nie ściągam kasku nawet w nocy. 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal77 Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 No jak tak bedą robić to za chwilę będziemy najpierw płacic a póżniej dopiero tankować. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Na shellu wogóle nie włączy sie dutrybutor dopóki nie zsiądziesz z moto. Mocno się dziwiłem, zwłaszcza że na gdy moto stoi pionowo wchodzi jakieś pół litra więcej, ale juz wszystko jasne...Ja zawsze tankuje na Shellu w kasku i na moto, w sumie od lat - może dlatego mnie znają więc i mój wyjątek nie stanowi reguły. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madpawel Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Generalnie ,przy odrobnie dobrych checi ze strony obslugi stacji ,nie widze problemu podjezdza motocyklista wychodzi pan albo pani z obslugi pyta za ile zatankowac zaprasza do srodka na kawe itp....ale nie to jest Polska łatwiej zablokowac dystrybutor..........A de facto zlodziej paliwa z auta potrafi za jednym razem wiecej skubnac a jakos kierowca auta nie jest tak szykanowany jak motocyklista. Ps. ja na Statoilu gdzie mnie dobrze znaja od lat tez nie zdejmuje kasku. 0 Cytuj STUNTEX - serwis motocyklowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaRoD Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Na tym statoilu to mi bez pytania kawę robią :-P 0 Cytuj -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_lc4 Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 (edytowane) No dobra, ale to nie temat o chwaleniu się co wam robią i gdzie nie widze problemu podjezdza motocyklista wychodzi pan albo pani z obslugi pyta za ile zatankowac zaprasza do srodka na kawe itp....ale nie to jest Polska łatwiej zablokowac dystrybutor. Taaaa... i co jeszcze? felge tylną myje? Pocieszę Cię, we Francji na wielu stacjach (na dystrybutorach są wtedy odpowiednie naklejki informacyjne) motocykliści obligatoryjnie najpierw płacą później tankują. To w dzień, a w nocy na całodobowych dystrybutory są zablokowane i dla samochodów, w Hiszpanii też. W nocy najpierw płacisz później tankujesz. A poziom "zasobności" u większości społeczeństwa znacznie wyższy. Tak że, w tej jak że złej POLSCE to i tak mamy jeszcze luzik ze stacjami. Edytowane 27 Września 2014 przez michal_lc4 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane... SUPERMOTO LDZ Inspekcja Rowów Przydrożnych https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madpawel Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Na tym statoilu to mi bez pytania kawę robią :-P No to i tak musisz zdjac kask chyba ze rurką zaciągasz :-P 0 Cytuj STUNTEX - serwis motocyklowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaRoD Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Pije w trakcie jazdy :-P 1 Cytuj -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Massi Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 tylko że zsiadanie z moto przy tankowaniu to ze względu bezpieczeństwa a nie że pacjent odjedzie... może się zapalić, albo się poślizgniesz - wszystko jebnie i się rozleje i może nawet podpali przy odrobinie niefarta. A z tankowaniem w kasku nigdy nie miałem problemu raz nawet Pani zaproponowała mi płyn do spryskiwaczy. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaRoD Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Hej dziś po 16 kapela na zielonej kawie zx6r z czerwonymi felgami podpier.... paliwo na bp wlokniarzy/drewnowska. Jaki to był motocykl ? 2 Cytuj -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Ja zawsze zsiadam i zdejmuję kask i nie widzę w tym problemu. 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogal Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Byłem z chłopakami w piotrkowie, alibi jest Co do tematu.... Co za sk***ysynstwo! Ludzkie pojęcie przechodzi, no bo ile mógł ukraść? 70, 80 zł? Ahhh, brak honoru. 0 Cytuj ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 28 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Nie trzeba alibi bo widziałem ryj centralnie, stal przed nami na skrzyżowaniu I mieliśmy ubaw z kolesia więc przejrzałem się bardzo dokładnie. Na stacji też był obok a zatankował za 57 PLN całe 11 litrów 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysia Opublikowano 28 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 (edytowane) Ja mam kask szczękowy zawsze podnoszę szczękę podczas tankowania i wtedy nikt się nie czepia A z tankowaniem w kasku nigdy nie miałem problemu raz nawet Pani zaproponowała mi płyn do spryskiwaczy. dobre Na stacji też był obok a zatankowal za 57 PLN całe 11 litrów gnój jeden... swoja droga to jak żal mu 57zł na paliwo to sprzęt musi mieć w super stanie technicznym...chyba że w podobny sposób sobie części załatwia... Edytowane 28 Września 2014 przez sysia (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Jeżeli musisz wybierać pomiędzy byciem sobą a realizacja marzeń, zastanów się czy to napewno Twoje marzenia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeZet Opublikowano 28 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Niestety przez takiego skur…..a każdy motocyklista tankujący na tej stacji, będzie teraz postrzegany przez jej pracowników jako potencjalny złodziej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 29 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 (edytowane) Szczególnie na ninjach Edytowane 29 Września 2014 przez MaRRcin (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 29 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Niestety przez takiego skur…..a każdy motocyklista tankujący na tej stacji, będzie teraz postrzegany przez jej pracowników jako potencjalny złodziej. Starałem się załagodzić temat na miejscu mówiąc że ja też jeżdzę i bardzo mi się to nie podoba. Zatem jak delikwenta dorwę z tablicą to go chamsko popierdolę 1 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzix Opublikowano 29 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 W Anglii na wielu stacjach najpierw się wkłada kartę płatniczą do dystrybutora i określa kwotę za jaką ma nam zatankować, potem samo się tankuje i pobiera z konta określoną wcześniej kwotę. Uważam, że po 1 jest to dużo szybsze niż chodzenie do kas i czekanie w kolejce do płacenia, a po drugie dzięki temu unika się takich beznadziejnych sytuacji. Świat schodzi na psy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogal Opublikowano 29 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 W Anglii na wielu stacjach najpierw się wkłada kartę płatniczą do dystrybutora i określa kwotę za jaką ma nam zatankować U nas też są takie stacje. Tylko jest ich mało, a dlaczego!? 1. Bo stacja benzynowa dla niektórych to restauracja - 7 hot dogów poproszę, 2 z keczupem, 3 z musztardą... itp itd. 2. Bo na stacji artykuły typu oleje, żarówki zajmują 1 regalik a wódki i piwa zajmują pół stacji, taki nocny monopol. Tankujesz auto na powrocie z roboty i przy okazji dwa żubry na wieczór 0 Cytuj ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi