KACZY Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 (edytowane) Honda Hornet Czarnulka 2008r trafiła do mojego garażu.Po sprzedaży XJ6n pora na coś troszkę mocniejszego.Dołączam kilka fotek aby forumowicze mogli ocenic mój zakup Edytowane 25 Września 2014 przez KACZY (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majk Opublikowano 25 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Bardzo ładny Hornet. Czarny to czarny :-D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 25 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Fajna Hania, czarny zawsze dodaje pazur. Ponadto ten wysoko uniesiony zadupek i ładnie odsłonięta tylna opona (zgrabny tłumik) - taki Street fighter . Jeździłem kiedyś Hornetem sentyment pozostaje, wygodna maszynka tylko osłona przed wiatrem zerowa ale można przywyknąć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAFAY Opublikowano 25 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 fajny hornecik .. i jeszcze czarny , graty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kufel Opublikowano 25 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Hornecik idealny, jednak golasy mają klasę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaRoD Opublikowano 25 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 O ... moja ex ;-) 2 Cytuj -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 26 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Bardzo ładny Szerszeń, z tym kominem wygląda bardzo bojowo. Kolor też robi swoje 1 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 4 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Piękna bo czarna !!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miechu Opublikowano 13 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Fajny sprzęt 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszwlodas Opublikowano 16 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Też posiadam z 2007 ale troszkę mam podpicowany plastikami:) Cudna maszyna również! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi