Skocz do zawartości

Mój Fazerek..i Mini Bike Syna:-) :-)

Malar

Rekomendowane odpowiedzi

Jak już w powitalni wspomnialem, dołączyłem do grona motocyklistów w tym roku z moją yamahą z 2001r. Zakupiłem ją z Holandii, obecnie jest w oryginalnych częściach i malowaniu lecz mam ochotę ją w zimę troszke pozmieniać :-) a mianowicie : dodać pług (który już zakupiłem w firmie PLASTBIKE ) , zmienic kierownicę , przewody w stalowym oplocie , obszycie siedzenia , czasza i malowanie...AMBITNIE !! :-) :-) lecz to wszystko wiadomo są spore koszta więc narazie cieszę się i jeżdżę tym co mam ;-)

post-3989-0-64644200-1411487840_thumb.jpg

post-3989-0-62217700-1411488146_thumb.jpg

Oczywiście muszę się pochwalić moto mojego 5 letniego syna które dostał na 4-te urodzinki :-) i śmigał z zamontowanymi bocznymi kółkami i zaczepioną 3-5 m. linką pod siedzeniem co by mi nie uciekł za daleko :-) w tym roku jeździł już sam bez mojego biegania za nim :-). :-) tyle że musiałem bika trochę

przerobić bo zaczepiał kolanami o

kierownicę...teraz najbardziej kręci Go,, palenie kapcia '' na piachu;-)

Pozdrawiam.

post-3989-0-62420500-1411489131_thumb.jpg

post-3989-0-79379500-1411488998_thumb.jpg

Edytowane przez Malar (wyświetl historię edycji)

najładniejsze malowanie Fazerka jakie wyszło - nie wiem co chcesz zmieniać.

a ogólnie pogratulować ;)

W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆

Dzięki jaquzie :-) mnie też się ona podoba :-) :-) dlatego ją kupiłem i nie spieszę się tak z jej przeróbką...chociaż chciałbym stworzyć poprostu jakiś swój projekt i mieć Faze jakich mało:-) :-)

najładniejsze malowanie Fazerka jakie wyszło - nie wiem co chcesz zmieniać.

a ogólnie pogratulować ;)

najładniejsze jest moje :P :P :P 

1044181_547809778618580_1708160412_n.jpg

Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...

Może i racja z tym malowaniem :-) zwłaszcza że nie jest to jeszcze szczyt marzeń i raczej kiedyś zmienie moto...jak podejmę się tej przeróbi to napewno wystawie dzieło na forum...narazie dodam pług i do zobaczyska na drodze :-)

Thebestof78 gdzie obszywałaś siedzenie od swojej równie ładnej fazki :-) :-) ???

A co do syna bika to faktycznie ma ubaw a ja dumę :-) tyle że to Chińskie dzieło...i ciągle muszę coś w nim naprawiać obecnie problem z gaźnikiem, 30 min pojeździ i 30 min w garażu rozkręcanie i skręcanie :-) ale czego się nie zrobi dla syna :-) :-)  

pozdrowionka

Edytowane przez Malar (wyświetl historię edycji)

Thebestof78 gdzie obszywałaś siedzenie od swojej równie ładnej fazki :-) :-) ???

już kupiłam taką ale obszywała ją żona poprzedniego właściciela i to było pierwsze jej dzieło, wyszło moim zdaniem całkiem spoko :smile:

Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...

• 2 tygodnie później...
  • 5 tygodni później...