Kazik96 Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Hahah. Dzięki boroś za mile towarzystwo. Myślę że za rok też pojadę. Po kolejną bańkę oleju 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dorka Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Jeszcze raz gratulacje:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogal Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Tez byliśmy w jakieś 6 moto i to ludzie z forum. Kiedy cała parada jechała na lotnisko, my dokładnie w przeciwna stronę wszystkich mijaliśmy. Dlaczego? Bo byliśmy wcześniej na lotnisku i jak ktoś stwierdził d*py nie urywało a szkoda pogody na wpierdzielanie kiełbaski kiedy mozna popierdzielac np do Spaly itp 0 Cytuj ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiu421 Opublikowano 28 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Byliśmy, 12 maszyn Łódź, Pabianice, Tuszyn, Zduńska. Coś z obstawą parady było nie tak, chociaż chłopaki z Piotrkowa nieźle się wyrabiali. Był też jakiś konflikt z kierowcą autobusu , mam nadzieję że nie uszkodził motoru. Poza tematem, czy ktoś nagrał akcję, jak laska przewróciła i kopała chłopakowi motocykl ? Działo się to w czasie wyjazdu z rynku na paradę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rataj Opublikowano 28 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 byłem na 14.00 na orlenie i ...............nikogo nie było w Piotrkowie przejazd jak to przejazd a na terenie lotniska jak dla mnie kupa straszna była. Pozdro dla kolegi Michal lc4 - swiat jest mały 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 28 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 byliśmy chwile bo chwilę ale fajnie było 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi