koperta4512 Opublikowano 23 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 23 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Chyba muszę się zjawić może tym razem moto wytrzyma paradę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 23 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 (edytowane) Chyba muszę się zjawić może tym razem moto wytrzyma paradę no chyba powinniśmy z sentymentu Edytowane 23 Września 2014 przez Thebestof78 (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik96 Opublikowano 23 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 O której planujecie jechać? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogal Opublikowano 23 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Zdaje się szykować ZACNA impreza Ktoś z P-ce się wybiera? 0 Cytuj ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiu421 Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Oby pogoda dopisała, myślę że z dziesięć maszyn podjedzie... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shimen Opublikowano 25 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 No i na weekend widać kilka moto-imprez się szykuje - oby pogoda jeszcze dopisała! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzikenzzz Opublikowano 25 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 kurde może dam radę, skąd lecimy ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rataj Opublikowano 26 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 właśnie skąd? chętnie bym się podczepił 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 26 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Obecny:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik96 Opublikowano 26 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 A może by tak o 14 na Orlenie na Jana Pawła? (ten przy obywatelskiej) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esquina Opublikowano 26 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 kazik daj znać na PW ja się dołączę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo2308 Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 A może by tak o 14 na Orlenie na Jana Pawła? (ten przy obywatelskiej) To o której i gdzie To Jana Pawła aktualne 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik96 Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 tak rzuciłem propozycje, tylko ja mam motonga 125 więc trochę wolniejsza byłaby jazda, nie wiem czy byście się na to pisali? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo2308 Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Ja ok na którym orlenie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rataj Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 pasuje:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikey Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Leci ktoś z Tomaszowa?@Zidus? @Emil89? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek94 Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 (edytowane) A leci ktos z tuszyna heh to jak panowie i panie robimy gdzie sie dokladnie widzimy Edytowane 27 Września 2014 przez krzysiek94 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik96 Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Czy ktoś przybędzie na Jana Pawła o 14? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo2308 Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Będę Albo na orlenie w rzgowie o 14 na wylocie z łodzi To jak gdzie przy Jana Pawła To jak gdzie przy Jana Pawła 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek94 Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 ja bede na lotosie przy ptaku o 14.30 wiec mozecie o mnie zachaczyc i razem mozemy pojechac 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikey Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Trochę późno piszę, ale jak coś to zbiera się ekipa o 14:00 w Tomaszowie na stacji Moya na Głównej. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_lc4 Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 No i jak, byla jakaś wieksza ekipa z Łodzi? Bylem ze "swoimi", troche sie rozgladałem za Łodziakami ale nikogo nie widziałem. Zresztą kto nie był nie ma czego żałować, d*py nie urywało, a kiełbasy z grilla dla krasnali chyba. PS: Pozdro dla kolegi z "osiedla" ktory spotkal mnie na ryneczku i rozpoznał ;-) 0 Cytuj Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane... SUPERMOTO LDZ Inspekcja Rowów Przydrożnych https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enlil Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 My byliśmy. Można powiedzieć, że przy takiej pogodzie miło śmigać :) I faktycznie nie widziałem zbyt wiele EL... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boroś Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Byłem, faktycznie z łodzi mało było, ale za to najlepsi z wiaderkiem na czele 0 Cytuj boroś LwG! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi