bzikenzzz Opublikowano 23 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 (edytowane) Cześć wszystkim garaż jaki proponuję to część domu w którym mieszkam. Jest on dość duży wejdzie kilka motocykli bez problemu. Przynajmniej mojej suce będzie raźniej, przez okres zimowy bo tylko ten okres wchodzi w grę. Dla forumowiczów cena za cały okres zimowy to jedyne 150pln od każdego rumaka :-) Kasę jaką od was dostanę, przeznaczę na zakup drewna na zimę, którym dodatkowo ogrzewam dom. Jeżeli ktoś będzie chciał pomóc sobie na wzajem to zapraszam .Dzwońcie piszcie, jak kto chce 88cztery 6zero 6sześć 4cztery Dominik Edytowane 23 Września 2014 przez bzikenzzz (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fabis Opublikowano 23 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 A gdzie to centrum ?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzikenzzz Opublikowano 25 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 A gdzie to centrum ?? Jak w moim opisie lokalizacja: Radiostacja Łódz ul, Tkacka, wjazd od Narutowicz w Ul. Solskiego i druga w lewo. Domki przy parku 3 Maja. Pozdrawiam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
onespark Opublikowano 1 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Ooo mnie by to moze i urządzało bo mam blisko:) jak coś to odezwę sie jeszcze. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi