barteklodz Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 ma ktoś i umie się posługiwać zakuwarką do łańcuchów ? mam do zakucia łańcuszek nierządu w cebuli 0 Cytuj Bus, bagażówka stała trasa Łódź-Paryż(F)-Łódź 663-231-860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soltys Opublikowano 28 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 ja 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteklodz Opublikowano 28 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 ok, to się zgłoszę jak zdobędę jeszcze łańcuch balansu zdecydowałem iść na całość i wymieniam wszystko co potrzeba 0 Cytuj Bus, bagażówka stała trasa Łódź-Paryż(F)-Łódź 663-231-860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 19 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 ja bys mial blizej to ja tez potrafie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi