Suchy-wolk Opublikowano 20 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Kolejny raz z naszym partnerem organizujemy spotkanie motocyklowe z okazji nowych burgerów wprowadzanych do menu lokalu Pit Stop Burger. Właściciel zaprasza na wypróbowanie nowej kanapki w specjalnej cenie od godziny 18.30 w środę 24 września 2014.Nowość - Burger góral- wołowina- grillowany oscypek- grillowana kiełbasa krakowska- sos miodowo-musztardowy- pomidor,ogórek,cebula czerwona,sałataOczywiście dla posiadaczy kart rabatowych FŁM, reszta pozycji z menu cały czas pozostaje objęta rabatami -15% ! ------Na miejscu będzie także ekipa z Red-Bull, która doda skrzyyydeł schłodzonym napojem przybyłym motocyklistom! Wydarzenie na facebooku tutaj. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuksik96 Opublikowano 20 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 (edytowane) Chyba jest błąd. 24 sierpnia 2014r. już był w tym roku. Suchy: Poprawione teraz jest Edytowane 20 Września 2014 przez Suchy-wolk (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwinto Opublikowano 20 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Ostatnie spotkanie mnie ominęło więc tym razem melduję się na pewno. Jeśli tylko pogoda pozwoli oczywiście 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 20 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 pewnie wpadnę również, bo jeszcze nie jadłem tam papu żadnego, więc muszę sobie wyrobić opinię 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuksik96 Opublikowano 20 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Być może się skuszę. Choć po ostatniej wizycie w Jerry's burger na Pietrynie nie mam ochoty na hamburgery . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zino Opublikowano 23 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Zajadę jutro na kolację'ktoś się podłącza z P-c? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krciczek Opublikowano 23 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 W jaki sposób można zdobyć kartę rabatową FŁM? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sovteq Opublikowano 23 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Ja jestem obowiązkowo! 0 Cytuj Honda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 23 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 (edytowane) W jaki sposób można zdobyć kartę rabatową FŁM? http://motocykle-lodz.pl/store/product/12-karta-cz%C5%82onkowska/ i tu http://motocykle-lodz.pl/topic/4892-karta-cz%C5%82onkowska-informacje-uwagi-i-inne/ Edytowane 23 Września 2014 przez Scyzer (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fixman Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 cza być 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
figaro Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 spotkanko uwazam za udane. w takim towarzystwie te hamburgery smakowaly jak sie masz milo bylo poznac wszystkich obecnych i do zobaczyska zapewne w niedziele 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi