bleft-style Opublikowano 12 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Hey o to moje drugie moto kupione w tym roku uniwersalna maszynka do pokonywania asfaltowych dróg jak i szutrowych...wiecej zdjec na stronce http://www.bikepics.com/members/bleft1/05640lc4/ 0 Cytuj Bleft-Style Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pecha Opublikowano 12 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 oj jak ja tesknie za moim smc 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bleft-style Opublikowano 12 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 o a teraz co masz? 0 Cytuj Bleft-Style Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 12 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Tzw. super-moto ? Fajna sprawa, zawsze chciałem zobaczyć jak się tym jeździ, ale nigdy nie byłem w 100% przekonany do takiego nabytku. Na prawdę niezły sprzęcior 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bleft-style Opublikowano 12 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Jazde na takich sprzetach polecam jak nic nie przypadkowo ktos na to narzucił nazwe SuperMoto 0 Cytuj Bleft-Style Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pecha Opublikowano 12 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 o a teraz co masz? teraz vstrom 1000ale SM mi chodzi po glowie strasznie i nie wiem czy na nastepny sezon nie bedzie jakis 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bleft-style Opublikowano 14 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 No to jak kupisz to juz bedzie wieksza ekipa i bedzie z kim latac 2 kumpli tez ma ale czekam az poskladaja je do kupy 0 Cytuj Bleft-Style Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ffojtus Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Z A J E . . . xD Świetny sprzęt, zdycham z ciekawości jak się na tym śmiga 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bleft-style Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 hmm troche praca silnika moze przerażac bo brzmi jak worek gwozdzi wrzucony do wirujacego wiadra ale jazda jest przyjemna d*pa nie boli ,wchodzi w zakrety milo i mozna na skroty przecinac przez co sie da 0 Cytuj Bleft-Style Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi