Błażej Opublikowano 18 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 (edytowane) Nareszcie znalazłem coś dla siebie Kawasaki zx6r z 2000 roku mam nadzieje że posłuży troszeczkę jeszcze ją dopieszcze i będzie laleczka latała jak trzeba. Edytowane 18 Września 2014 przez Błażej (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 18 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 fajna Kawa i znajoma suczka w tle:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Błażej Opublikowano 18 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 Suzi młodego też do foty się załapała :-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 18 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 No właśnie Sucz znajoma i głośna Łututut a Kawka miodzio maszyna. Miałem i jeździło się mega wygodnie i bez awaryjnie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Michał_ Opublikowano 18 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 Potwierdzam słowa tomahouka Ja spędziłem 2 sezony na J1 i mogę o tym motocyklu opowiadać w samych superlatywach Graty!!! Dobry wybór 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Błażej Opublikowano 18 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 Dzięki mam nadzieje że długo polata bezawaryjnie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 18 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 Też tego życzę! 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marmot.c Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Oby posłużyła jak najdłużej. LwG 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi