Skocz do zawartości

Fłm Day - Impreza Motocyklowa Na Terenie Word Przy Maratońskiej 102 W Łodzi - 28.09.2014

Suchy-wolk

Rekomendowane odpowiedzi

Dzięki za tak liczne przybycie! Naliczyłem 250 maszyn stojących na placu a w sumie przewinęło się koło 320-330 motocykli! Ostatni spóźnialski przyjechał parę minut po 16  :moto: .

Mam nadzieję, że się podobało..Nie bójcie się pisać/mówić co było nie tak. Imprezy są dla Was i tylko dzięki Waszym opiniom zarówno dobrymi jak i przede wszystkim tymi negatywnymi jesteśmy w stanie nasze imprezy ulepszać i przenosić je na wyższy poziom Waszego zadowolenia (nvm jak to brzmi :hihi: )

impreza zorganizowana w najlepszy sposob. Nawet moto udalo mi sie sprzedac moto
Mówiłem dołóz kobiete i przepocone ubranie i sprze.... :decayed:  :decayed:

Nie mam siły, by wstać,

nie mam siły, by iść.
Nie mam siły, by grać,
nie mam siły, by żyć.
Eksploduje mój mózg,
atakuje mnie chłód.
Zasypuje rój gruz,
to rujnuje mnie znów,
ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,

Dziękujemy za tak liczne przybycie! Mimo kilku niedociągnięć mamy nadzieję, że wszystkim się podobało

- Kiedy znajdziemy chwilę wolnego po tym całym zamieszaniu, przekażemy wszelkie materiały foto oraz video

Kolejne imprezy powinny być już tylko lepsze!

flm_1411930865__10007432_706603239421602

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

@ridrick Z tego co pamiętam to można wozić dzieci jako pasażera, ale max 40 km/h jeśli nie ukończył 8 lat tylko nie pamiętam czy są jakieś dodatkowe wymogi, wiadomo zdrowy rozsądek to podstawa...

Edytowane przez Arecki_ELW (wyświetl historię edycji)
128330.png

mialam byc w cenie ale sie targowali woleli opone
Świat schodzi na psy  :decayed:  jak boga kocham  :unsure:

Nie mam siły, by wstać,

nie mam siły, by iść.
Nie mam siły, by grać,
nie mam siły, by żyć.
Eksploduje mój mózg,
atakuje mnie chłód.
Zasypuje rój gruz,
to rujnuje mnie znów,
ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,

@ridrick Z tego co pamiętam to można wozić dzieci jako pasażera, ale max 40 km/h jeśli nie ukończył 8 lat tylko nie

pamiętam

Jakie wymagania by nie były oczekiwałbym informacji od panów z drogówki :smile:  a nie że oni wyjeżdzają mi ze swoimi wizjami. 

Poza tym do skończenia 7 lat .

Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!!

Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie.

Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!!

mialam byc w cenie ale sie targowali :biggrin: woleli opone :biggrin:

Daria jak to :ohmy2: woleli opone??? co to cieple kluchy???? :P (nikogo nie obrazajac)

P.s.

Fajna impreza, super pomysl :smile: no i ta kamizelka ktora emil wygrał :smile: uuuaaaauuuaaaeeeuuuaaa :smile: <- kesha :smile:

Daria jak to :ohmy2: woleli opone??? co to cieple kluchy???? :P (nikogo nie obrazajac)

P.s.

Fajna impreza, super pomysl :smile: no i ta kamizelka ktora emil wygrał :smile: uuuaaaauuuaaaeeeuuuaaa :smile: <- kesha :smile:

opona byla młodsza ;D

Jeździć z dziećmi do lat 7 można z prędkością max 40 km/h

Edytowane przez Spons78 (wyświetl historię edycji)

Mój kanał na YouTube https://youtube.com/tkacprzak

Bezpieczne miejsca postojowe dla motocykli. FanPage - https://www.facebook.com/postojmotocyklelodz/

Buspasy dla motocyklistów! FanPage - https://www.facebook.com/pages/Buspasy-dla-motocyklistow-Lodz/379016688918647

Ooo Patrycja była hostessą...

Wyrosło dziewczę z deczka ;)

Gratuluję imprezy.

Stayin' Alive

Instruktor motocyklowy w MotoInstruktor, Szkoła MotocyklowaTurbo i KULIKowisko.pl
Ratownik MotoPozytywni.pl

Jeśli instruktor siadaąąaz kursantem na tylne siedzenie, podczas zajęć w ruchu drogowym, to ok.
Jeśli jedzie autem i mądrzy się przez radio, to amator i niewiele przekaże podczas zajęć.

Co do szkolenia w aglomeracji łódzkiej, to ja proponuję szkołę Turbo, gdzie szkoli motoTomasz.