Greg Sin Key Opublikowano 28 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Bardzo dziękuję wszystkim organizatorom, pomagającym oraz ludzikom za imprezkę :-) fantastiko :-) następne edycje będą jeszcze lepsze :-) big ups 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gładki Opublikowano 28 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 A i ja na moment zawitałem , sporo moto i luda 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo2308 Opublikowano 28 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Super było pogoda dopisała 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 28 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Dzięki za tak liczne przybycie! Naliczyłem 250 maszyn stojących na placu a w sumie przewinęło się koło 320-330 motocykli! Ostatni spóźnialski przyjechał parę minut po 16 . Mam nadzieję, że się podobało..Nie bójcie się pisać/mówić co było nie tak. Imprezy są dla Was i tylko dzięki Waszym opiniom zarówno dobrymi jak i przede wszystkim tymi negatywnymi jesteśmy w stanie nasze imprezy ulepszać i przenosić je na wyższy poziom Waszego zadowolenia (nvm jak to brzmi ) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ManiekCBR Opublikowano 28 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Ja tam jestem zadowolony impreza zorganizowana w najlepszy sposob. Nawet moto udalo mi sie sprzedac moto Sory za dwa razy moto 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 28 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 impreza zorganizowana w najlepszy sposob. Nawet moto udalo mi sie sprzedac moto Mówiłem dołóz kobiete i przepocone ubranie i sprze.... 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ManiekCBR Opublikowano 28 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Nazeczona jest tylko moja i jej nie oddam a moto to rzecz nabyla.oponę dolozylem i wystarczylo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boroś Opublikowano 28 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Dla każdego coś dobrego, w życiu bym nie pomyślał że skuterki takie zwrotne i łatwe w prowadzeniu 0 Cytuj boroś LwG! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 28 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Dziękujemy za tak liczne przybycie! Mimo kilku niedociągnięć mamy nadzieję, że wszystkim się podobało - Kiedy znajdziemy chwilę wolnego po tym całym zamieszaniu, przekażemy wszelkie materiały foto oraz video Kolejne imprezy powinny być już tylko lepsze! 3 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arecki_ELW Opublikowano 28 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 (edytowane) @ridrick Z tego co pamiętam to można wozić dzieci jako pasażera, ale max 40 km/h jeśli nie ukończył 8 lat tylko nie pamiętam czy są jakieś dodatkowe wymogi, wiadomo zdrowy rozsądek to podstawa... Edytowane 28 Września 2014 przez Arecki_ELW (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ManiekCBR Opublikowano 28 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 To jezdziles skuterem? Moze przesiadka na cos spokojniejszego bo na jajku za mocno szalejesz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daria90 Opublikowano 28 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Nazeczona jest tylko moja i jej nie oddam a moto to rzecz nabyla.oponę dolozylem i wystarczylo mialam byc w cenie ale sie targowali woleli opone 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 28 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 mialam byc w cenie ale sie targowali woleli opone Świat schodzi na psy jak boga kocham 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ManiekCBR Opublikowano 28 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Wolalem moto sprzedac taniej niz przyszla zone oddac 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boroś Opublikowano 28 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 To jezdziles skuterem? Moze przesiadka na cos spokojniejszego bo na jajku za mocno szalejesz Ja jeżdżę spokojnie, to inni mnie podpuszczają 0 Cytuj boroś LwG! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 28 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 @ridrick Z tego co pamiętam to można wozić dzieci jako pasażera, ale max 40 km/h jeśli nie ukończył 8 lat tylko niepamiętam Jakie wymagania by nie były oczekiwałbym informacji od panów z drogówki a nie że oni wyjeżdzają mi ze swoimi wizjami. Poza tym do skończenia 7 lat . 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ManiekCBR Opublikowano 28 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Piotrek co to za szalency? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boroś Opublikowano 28 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 (edytowane) Nie mam pojęcia W kasku nie widać Edytowane 28 Września 2014 przez boroś (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj boroś LwG! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanio Opublikowano 28 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 mialam byc w cenie ale sie targowali woleli opone Daria jak to woleli opone??? co to cieple kluchy???? (nikogo nie obrazajac) P.s. Fajna impreza, super pomysl no i ta kamizelka ktora emil wygrał uuuaaaauuuaaaeeeuuuaaa <- kesha 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daria90 Opublikowano 28 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Daria jak to woleli opone??? co to cieple kluchy???? (nikogo nie obrazajac) P.s. Fajna impreza, super pomysl no i ta kamizelka ktora emil wygrał uuuaaaauuuaaaeeeuuuaaa <- kesha opona byla młodsza ;D 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spons78 Opublikowano 28 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 (edytowane) Jeździć z dziećmi do lat 7 można z prędkością max 40 km/h Edytowane 28 Września 2014 przez Spons78 (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj Mój kanał na YouTube https://youtube.com/tkacprzak Bezpieczne miejsca postojowe dla motocykli. FanPage - https://www.facebook.com/postojmotocyklelodz/ Buspasy dla motocyklistów! FanPage - https://www.facebook.com/pages/Buspasy-dla-motocyklistow-Lodz/379016688918647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaRoD Opublikowano 28 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 A kto nie był niech żałuje ;-) C.D. 4 Cytuj -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoTomasz Opublikowano 28 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Ooo Patrycja była hostessą... Wyrosło dziewczę z deczka Gratuluję imprezy. 0 Cytuj Stayin' AliveInstruktor motocyklowy w MotoInstruktor, Szkoła MotocyklowaTurbo i KULIKowisko.plRatownik MotoPozytywni.plJeśli instruktor siadaąąaz kursantem na tylne siedzenie, podczas zajęć w ruchu drogowym, to ok.Jeśli jedzie autem i mądrzy się przez radio, to amator i niewiele przekaże podczas zajęć.Co do szkolenia w aglomeracji łódzkiej, to ja proponuję szkołę Turbo, gdzie szkoli motoTomasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiu421 Opublikowano 29 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Byłem na początku imprezy, nawet motorek załapał się na ładną fotkę http://www.expressilustrowany.pl/artykul/3589973,motocyklisci-zakonczyli-sezon-zlot-przy-ul-maratonskiej,51,id,t,sg.html#galeria-material 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ErR Opublikowano 29 Września 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Szczere gratulejszyn dla Preseza i całego stowarzyszenia bo na serio impreza Wam się udała!!! Zawsze będą jakies niedociągnięcia ale to normalne, nie ma imprez idealnych Pogodę też wypas w kosmos zamówiliście, lepszej by sie nie dało ! 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi