Marti Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 hahaha... ja mogę tańczyć - zumbę Marcinie... cóż za głos ^^ grrrr 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najlepsza rzecz jaką można robić w ubraniu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Normalnie jakby nie Suchy..jeszcze trochę i będzie SuchyDJ zapitałał nam w samochodach.. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 24 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 hahaha... ja mogę tańczyć - zumbę Niestety Zumba odwołana na 90% 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 25 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 łeeeee, Zumby nie potańczycie? a to czemu ? suchy kroków zapomniałeś - przyznaj się 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 25 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 hahaha... ja mogę tańczyć - zumbę No to teraz będziesz mieć długą listę kursantów Poprowadzisz warsztaty 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 25 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 pafcio masz pierwszeństwo do tańca na tej rurce chcecie rozpędzić towarzystwo? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowicjuszka Opublikowano 25 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 hm będzie się działo :-p 2 Cytuj speed means freedom of your soul :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shimen Opublikowano 25 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Właśnie wróciłem z wakacji i tu taka miła wiadomość o moto-imprezce akurat na koniec urlopu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arecki_ELW Opublikowano 26 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Nie wiem czy dam radę dotrzeć, bo moto zaczyna mi fiksować... 😞 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 A moje nareszcie sprawne 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzikenzzz Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 To jakaś zbiórka wcześniej, czy na miejscu się widzimy ludziska ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemiczna Malina Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 jak komu moto fiksuje może dotrzeć nogamy albo puchą, będzie gdzie zaparkować 0 Cytuj Too fast to live, too young to die !!! Moje motofotografie - http://motocykle-lodz.pl/topic/6133-mototematycznie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 27 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Tylko błagam ludziska, nie przyjeżdżajcie na 10.30 i nie stójcie pod bramą... Impreza zaczyna się od 11.30 i wtedy będziemy wpuszczać na teren. 3 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 28 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Suchy otwierać bramę bo nie.mam gdzie zaparkować a już jestem. 3 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 28 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Hahahaaa... )) Grila sobie rozpal to szybciej Ci zleci 1 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KACZY Opublikowano 28 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaRoD Opublikowano 28 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Suchy otwierać bramę bo nie.mam gdzie zaparkować a już jestem.Ślizgiem pod szlabanem ! 0 Cytuj -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaskółka Opublikowano 28 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 no niestety nie uda mi się jednak dziś przybyć :( 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szerszung Opublikowano 28 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Tak bardzo chciałem się wybrać. Ładna pogoda fajna impreza ale nie chcą dać przepustki ze szpitala 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 28 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 fajna impreza miło spotkać znajome buźki i pooglądać ratownika w akcji a pogoda dziś jak malowana 1 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arecki_ELW Opublikowano 28 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Jednak się udało, dojechałem bez problemu i przy okazji sprawdziłem moto... ☺ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mur67 Opublikowano 28 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Wpadłęm na chwile, ale stonka wolała pojeździć niż siedzieć na miejscu. Ale gratki za pomysł i ściągnięcie tyle luda. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zino Opublikowano 28 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Extra-spotkałem mordki torowe i nie tylko Pozdrawiam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 28 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Wpadłęm na chwile, ale stonka wolała pojeździć niż siedzieć na miejscu. Ale gratki za pomysł i ściągnięcie tyle luda. Masz rację Taka pogoda to trzeba było korzystać Suchy troszkę się wprawisz i Spocik Ogólnopolski zorganizujesz Super pomysł i oby częściej i więcej i z co raz większym rozmachem ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 28 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Dzięki za fajną impreze. Było fajnie Oby więcej takich dni. PS Jedynie panowie Polisjanci się nie popisali bo u nich cos krucho ze znajomością kodeksu drogowego więc bym nie brał za wiążące ich wypowiedzi. Pewnie podpadne bo będzie od razu wiadomo kto ja ale: Mnie wmawiali że nie mogę jeździć z młodym na moto - jedynie w koszu bocznym bo tak jest w przepisach. Trala lala poszukałem jeszcze raz w necie oraz kodeksie i nic nie znalazłem. Ba nawet znalazłem wypowiedzi zupełnie inne: http://www.motocaina.pl/Przewozenie_dziecka_na_motocyklu,0,564,0.html i odpowiedzi pana podkomisarza http://www.akademiaekojazdy.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=505:odpowiedzi-podkomisarz-wojciech-ratyski&catid=63:ekspert-odpowiada&Itemid=46 Zatem jak oni wszyscy się tak za***iście znają to nic tylko zacząć płakać 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi