da27 Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 napewno sie tam pojawie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowicjuszka Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 jedziem:_)) 0 Cytuj speed means freedom of your soul :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
112mm Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Namawiam żonę, syna nie muszę i postaram się przybyć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Będę , tylko tą pogodę trzeba już zaklinać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
:Valdi: Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Pogoda musi być! Póki co to jedyny termin kidy mogę sie pojawić 0 Cytuj http://www.kerala.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzikenzzz Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 trzeba zobaczyć żeby nie było puszka albo moto, pogoda zdecyduje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowicjuszka Opublikowano 23 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Namawiam żonę, syna nie muszę i postaram się przybyć Michał więcej mobilizacji...daleko nie jest;_))) hehe 1 Cytuj speed means freedom of your soul :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro1975 Opublikowano 23 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Choćby tylko na godzinkę, ale pojawię się z małżonką. Niestety najprawdopodobniej puszką ... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KACZY Opublikowano 23 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Będę nową HANIĄ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO EL Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Bedziemy 1 Cytuj CBR RR 900- CBR XX 1100 - ZZR 1400 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.B Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 A czy będzie tam jakiś parking na auta? Bo może przyjechałbym z synami 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 24 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 A czy będzie tam jakiś parking na auta? Bo może przyjechałbym z synami Jak najbardziej będzie 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Ale pan prezes wypadł wczoraj w radio ZZZzZZzz Poważna sprawa się szykuje. No i ta ilość maszyn 1 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sovteq Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 ile maszyn ? 0 Cytuj Honda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 24 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Poważna sprawa się szykuje. No i ta ilość maszyn Reklama dźwignią handlu 2 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 (edytowane) Ale pan prezes wypadł wczoraj w radio ZZZzZZzz Nie słyszałem wywiadu można go gdzie online przesłuchać ? No to jak Suchy pofantazjował to teraz będziemy musieli przyjechać w tej ilości żeby lipy nie było . Edytowane 24 Września 2014 przez PIT (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 24 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Nie słyszałem wywiadu można go gdzie online przesłuchać ? Też go nie słyszałem, mają mi wysłać na maila. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Reklama dźwignią handlu Liczyłem na to że będzie opcja zadzwonienia i zadania pytania co chciałem się zapytać czy tancerki go-go też będą 1 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowicjuszka Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 to co jeszcze... może tancerki motocyklistki :-p hehe 1 Cytuj speed means freedom of your soul :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 go -go na moto wokół rurki i w bikini albo w toplesie to będzie jeszcze płyta poślizgowa bo sie ślinić będę 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 pafcio masz pierwszeństwo do tańca na tej rurce 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 A do której jest impreza przewidziana? Bo może uda mi się jeszcze wrócić ze zlotu to bym wpadł. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiu421 Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Postaram się podjechać, może uda się zorganizować większą grupę... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 24 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Apropos RadiaZet Gold: https://soundcloud.com/marcin-suchy-wolski/zapowiedz-flm-day/s-wDI5Y A do której jest impreza przewidziana? Bo może uda mi się jeszcze wrócić ze zlotu to bym wpadł. Tak do 16.30 potrwa impreza. W zależności od pogody, chętnych i atrakcji. 4 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sovteq Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 No to Suchy grubo pojechales 0 Cytuj Honda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi