fipil Opublikowano 17 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Witam spotkaliście się kiedys z nakładka na siedzenie pasażera do starszych fazerków (ja mam z 2003) pisałem do plastbike (tylko ich znam z produkcji owiewek) i nie mają ma może ktoś z Was takie cudo albo widział gdzieś ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gixer600 Opublikowano 17 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 A tam nie ma przypadkiem całej kanapy? Jeśli brak jest dzielonej kanapy to raczej nakładki nie dostaniesz. Trzeba by przerabiać cały tył. Szukać w częściach torowych o ile takie do tej maszyny istnieją, albo przerobić od innego podobnego motocykla z dzieloną kanapą. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipil Opublikowano 17 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 jest cała kanapa, ale w nowszym fazerku po 2004 tez jest cała i widziałem taka nakładkę, więc to nie jest problemem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominikf6 Opublikowano 17 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 http://olx.pl/oferta/honda-cbr-600-f4-nie-f3-f4i-srad-gsxr-r6-zx6r-CID5-ID6tIuR.html Tutaj np Honda F4 też ma niedzieloną kanapę a jednak nakładka jest 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipil Opublikowano 18 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 http://olx.pl/oferta/honda-cbr-600-f4-nie-f3-f4i-srad-gsxr-r6-zx6r-CID5-ID6tIuR.html Tutaj np Honda F4 też ma niedzieloną kanapę a jednak nakładka jest dokładnie, nakładki są też na kanapy niedzielone 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi