Madziorek Opublikowano 15 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 (edytowane) Cześć Wszystkim, z tej strony Magda vel Madziorek. Wiek: 30+. W końcu dotarłam do tego zacnego grona motocyklowych "wariatów". Jestem motocyklową towarzyszką mojego kochanego męża, z którym pokonuje czasem ostre, słowackie zakręty HONDĄ VFR 800. Co niektórzy mogą kojarzyć mnie z "prekursorką jodłowania" pozdrowienia dla Tomahouka A tak na poważnie, kiedyś ujrzycie mnie na za***istym moto - oczywiście, jako kierująca to cacko . Pozdrawiam. Edytowane 15 Września 2014 przez Madziorek (wyświetl historię edycji) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 15 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 siemasz 1 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mark_Ka Opublikowano 15 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Hey 1 Cytuj ekowkuchni.pl - Już niedługo zjesz zdrowo i smacznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 15 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 siemka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boroś Opublikowano 15 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Witaj 1 Cytuj boroś LwG! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sovteq Opublikowano 15 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 (edytowane) Siemanko, a gdzie fotka? Edytowane 15 Września 2014 przez sovteq (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj Honda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karo Lina Opublikowano 15 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Witaj 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 15 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Witam serdecznie w zacnym gronie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiu421 Opublikowano 16 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Witaj 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysia Opublikowano 16 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Strzałka 1 Cytuj Jeżeli musisz wybierać pomiędzy byciem sobą a realizacja marzeń, zastanów się czy to napewno Twoje marzenia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 16 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Czołem! 1 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 16 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 A tak na poważnie, kiedyś ujrzycie mnie na za***istym moto - oczywiście, jako kierująca to cacko . Pozdrawiam. Magda trzymam kciuki za to i wierz mi, że rzadko zdarza się widzieć osobę, która kilka godzin po glebie jako plecak zaczyna oglądać inne motocykle i stwierdza, że chce jeździć SAMA :D i witaj oficjalnie na forum :) 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 16 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Powitać Magdo. Co do fotki - albo wstawisz w tym tygodniu, albo ja Ci wstawię... i to jedną z naszych imprez 2 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martucha Opublikowano 16 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Witaj, ja również jeździłam jako plecka na VFR 800 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAFAY Opublikowano 16 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 siemka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madziorek Opublikowano 16 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 (edytowane) Magda trzymam kciuki za to i wierz mi, że rzadko zdarza się widzieć osobę, która kilka godzin po glebie jako plecak zaczyna oglądać inne motocykle i stwierdza, że chce jeździć SAMA :biggrin: i witaj oficjalnie na forum :) Adrenalina jest cudowna dzięki za ciepłe słowa na Twojej maszynie siedziało mi się najwygodniej więc wyznacznik mam pozdrawiam. Edytowane 16 Września 2014 przez Madziorek (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jorima Opublikowano 16 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 cześć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mechanik Opublikowano 16 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 hej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 16 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Siemano 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bliźniak Opublikowano 16 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Cześć 1 Cytuj intruderpolska.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwaśna Opublikowano 16 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 witaj 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arecki_ELW Opublikowano 16 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 (edytowane) Heyka Edytowane 16 Września 2014 przez Arecki_ELW (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madziorek Opublikowano 16 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Powitać Magdo. Co do fotki - albo wstawisz w tym tygodniu, albo ja Ci wstawię... i to jedną z naszych imprez Pozwol, że sama się obsłużę w tym temacie czekam na sesję zdjęciową w nowym bikini 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 16 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 siemcia 1 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marti Opublikowano 17 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Cześć Madzik ;-) to już wiem kto zaczął z tym jodłowaniem ;-) hahaha 1 Cytuj "Jazda na motocyklu to najlepsza rzecz jaką można robić w ubraniu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi