mdfimage Opublikowano 14 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Witam szukałem jakieś taniej 125 tki do remontu i znalazłem na aukcji Hyosunga Gt 125 z zaworami do wymiany. Zadzwoniłem do właściciela powiedział mi że 2 zawory są do wymiany, przy czym jest wgniecenie po prawej strony baku i nie działa obrotomierz.. Pojechałem, obejrzałem moto, cała rama wyglądała jakby leżała 10 lat w jeziorze, rdza pożerała cały wahacz (dziury aż były), lagi były skrzywione a bak wyglądał jakby ktoś młotem pneumatycznym przyp**** (z lewej i prawej). Do tego wszystkiego w baku była rdza i elektryka nie wyglądała na sprawną. Zdecydowanie ODRADZAM! link do aukcji http://olx.pl/oferta/hyosunh-gt-125-CID5-ID6sNy5.html#e54216544a 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominikf6 Opublikowano 14 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Co w tym dziwnego ? Cena mówi wszystko. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi