nowicjuszka Opublikowano 12 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 hejka, z uwagi, że jest zakończenie sezonu moto w Bełchatowie 21.09.2014, można w sobotę zobaczyć co będzie się działo w Spale, harmonogram imprezy poniżej, http://www.prezydent.pl/kancelaria/dozynki-prezydenckie/dozynki-2014/program/ pozdrawiam:_) 0 Cytuj speed means freedom of your soul :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanio Opublikowano 13 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 zapomnijcie ze tam dojedziecie spala zamknieta nawet dla motorow 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowicjuszka Opublikowano 15 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 to kawałek się dojdzie przez las;_) może grzyby będą:_) 0 Cytuj speed means freedom of your soul :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanio Opublikowano 15 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 ogolnie w spale jest fajnie pochodzic na tygodniu i pod wieczor na weekendzie.... w inne dni i pory to lipa ludu a ludu jak na pielgrzymce w licheniu ale jak ktos sie uprze to proponuje zostawic motor w tomaszowie przy dworcu i dojechac do spaly kolejka spalinowa ktora jest uruchamiana tylko na dozynki wiecej pod linkiem http://tomaszowmazowiecki.naszemiasto.pl/artykul/zdjecia/pociagiem-na-dozynki-do-spaly-znamy-juz-rozklad-jazdy-i,2410345,artgal,10443925,t,id,tm,zid.html 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 15 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 ale jak ktos sie uprze to proponuje zostawic motor w tomaszowie przy dworcu w razie co kolega Stanio popilnuje za niewielką odpłatą 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowicjuszka Opublikowano 16 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 :-) 0 Cytuj speed means freedom of your soul :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiu421 Opublikowano 19 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 Skoro Spała nas nie chce,to zwiedzimy EC IV [ciepła sobota] później lecimy do Skierniewic na http://swietokwiatow.pl/ ... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil89 Opublikowano 23 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Ja byłem w Spale na dożynkach i nawet wjechałem praktycznie pod sam kościół (tylko z tyłu). Nie można było przejechać przez Spałę, ale wjechać do Spały można było. 0 Cytuj Żyj tak jakbyś miał umrzeć jutro, marz tak jakbyś miał żyć wiecznie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi