nowicjuszka Opublikowano 12 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 (edytowane) jak w temacie;_) każda okazja jest dobra do świętowania:_) jedziem ?:_) Edytowane 12 Września 2014 przez nowicjuszka (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj speed means freedom of your soul :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martucha Opublikowano 12 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 https://www.facebook.com/events/711234618970846/?fref=ts 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arecki_ELW Opublikowano 12 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Może się doczłapię... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rado Opublikowano 12 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Kończenie sezonu we wrześniu ? SERIO ??? 0 Cytuj https://www.artstation.com/rkurczewski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiu421 Opublikowano 13 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Może faktycznie trzeba ten sezon zakończyć, jest już nakręcone ponad 10,000 km 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martucha Opublikowano 13 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Kończenie sezonu we wrześniu ? SERIO ??? To jeden z wielu zakończeń Zresztą każda okazja jest dobra, żeby się spotkać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dorka Opublikowano 13 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 (edytowane) chyba nie Edytowane 20 Września 2014 przez dorka (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowicjuszka Opublikowano 15 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Kończenie sezonu we wrześniu ? SERIO ??? pewnie w październiku i listopadzie będą kolejne hehe :_) 1 Cytuj speed means freedom of your soul :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ro6ert Opublikowano 15 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 W Bełchatowie zawsze są dobrze zorganizowane rozpoczęcia / zakończenia sezonu, parada przez miasto też imponująca Warto pojechać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzikenzzz Opublikowano 15 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 lecę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koperta4512 Opublikowano 15 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Będę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 15 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Jak wytrzeźwieje to polece 1 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reight Opublikowano 16 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArturroR Opublikowano 17 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Witam Oczywiście ja jestem na tak, w pełni gotowy i zmobilizowany powiedzcie tylko gdzie i której sie spotykamy:P 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wino Opublikowano 17 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Jak nie będą mnie ściągać do pracy to się chętnie przejade 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzikenzzz Opublikowano 19 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 Witam Oczywiście ja jestem na tak, w pełni gotowy i zmobilizowany powiedzcie tylko gdzie i której sie spotykamy:P Pewnie się jakoś spotkamy do niedzieli, jakiś czas jest Proponuje jakąś stacje paliw, każdy musi siknąć przed lotem kwestia na której ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowicjuszka Opublikowano 19 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 na 13 tam się coś ma dziać ,no i jakaś godzinkę trzeba liczyć na dojazd... czyli robi się 12. :_) a miejsce to pewnie port łódź bo na wylocie jest:_) 0 Cytuj speed means freedom of your soul :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiu421 Opublikowano 19 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 Niestety fabryka, ale jedziemy koło południa, a raczej lekko po południu... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario Opublikowano 20 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 To 12.30 parking Port Łódź, o 13.00 wylot ? 0 Cytuj Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzikenzzz Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 to jak ustalone 12:30 pod portem łódź ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapsel Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 No i ch*j deszcz musiał spaść 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Bombel Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 no i jak aktualny jest ten port biorąc pod uwagę pogodę?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ManiekCBR Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 O 11 pod bursiakiem na pabianickiem spotkanie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 na razie pogoda nie jest zła, ja będę ok. 12.00 przed Portem, można najwyżej wcześniej wyjechać, żeby się nie spieszyć... 0 Cytuj Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzikenzzz Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 będzie sucho, co robimy ? ja się nastawiłem na razie pogoda nie jest zła, ja będę ok. 12.00 przed Portem, można najwyżej wcześniej wyjechać, żeby się nie spieszyć... gdzie na tym parkingu ? na razie pogoda nie jest zła, ja będę ok. 12.00 przed Portem, można najwyżej wcześniej wyjechać, żeby się nie spieszyć... czekaj ja będę na 100% 12:30 drogi są suche 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi