nowicjuszka Opublikowano 12 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Hejka, znalazłam info, że ma się coś dziać w Pabianicach, całkiem niedaleko i jak pogoda dopisze to chętni mogą podjechać :_) ja niestety nie wiem czy się wyrobię, bo od rana obowiązki wzywają, ale może koledzy...koleżanki mają ochotę i czas :_) pozdrowionka;_)) 0 Cytuj speed means freedom of your soul :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boroś Opublikowano 13 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Za dużo na raz, niewiadomo co wybrać 0 Cytuj boroś LwG! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzikenzzz Opublikowano 13 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Za dużo na raz, niewiadomo co wybrać jesteś tam jeszcze ja bym poleciał na te Pabianice, a ty ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boroś Opublikowano 13 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Żonka mnie ciągnie na wesele w LR 0 Cytuj boroś LwG! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzikenzzz Opublikowano 13 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 szkoda bo za 20min wyjazd ze stacji róg kopcinskiego i Narutowicza lukoil . jeden koleszka tylko na oł godziny jedzie więc może dasz radę pozdro. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzikenzzz Opublikowano 13 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Byłem zobaczyłem, nie polecam słabo jak cholera ale każdy lubi co innego.... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowicjuszka Opublikowano 15 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Za dużo na raz, niewiadomo co wybrać dokładnie Piotruś tyle różnych propozycji, że trzeba się rozpięciorzyć :-p hehe 0 Cytuj speed means freedom of your soul :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martucha Opublikowano 15 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Nowicjuszka ja cię w ogóle chyba widziałm wczoraj pod stadionem Orła jak pucowałaś moto z kurzu Akurat wyjeżdzałam ze staddionu ps. sorki za OT 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowicjuszka Opublikowano 15 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 hehe to pewnie byłam ja;_) na rogu zaparkowałam, bo spóźniłam się parę minut i z Tomkiem i Renatką weszliśmy z lekkim opóźnieniem :-p a potem faktycznie ciut musiałam doprowadzić moto do ładu :-p hehe i z Wojtkiem i Agnieszką pojechaliśmy na Zgierz..potem Poddębice..i Dell :-) z ekipą fajnie się lata;_) trzeba było krzyczeć jak przejeżdżałaś obok :_) hehe ja nie wyrobiłam się na czwartkowe spotkanie w silverze...po spocie deszczowym;_) ale jeszcze będzie okazja :_) mam nadzieję w czwartek jak pogoda dopisze;_) pozdrowionka;_) 0 Cytuj speed means freedom of your soul :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi