nowicjuszka Opublikowano 12 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2014 Hejka, znalazłam info, że ma się coś dziać w Pabianicach, całkiem niedaleko i jak pogoda dopisze to chętni mogą podjechać :_) ja niestety nie wiem czy się wyrobię, bo od rana obowiązki wzywają, ale może koledzy...koleżanki mają ochotę i czas :_) pozdrowionka;_)) 0 Cytuj speed means freedom of your soul :-)
boroś Opublikowano 13 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2014 Za dużo na raz, niewiadomo co wybrać 0 Cytuj boroś LwG!
bzikenzzz Opublikowano 13 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2014 Za dużo na raz, niewiadomo co wybrać jesteś tam jeszcze ja bym poleciał na te Pabianice, a ty ? 0 Cytuj
boroś Opublikowano 13 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2014 Żonka mnie ciągnie na wesele w LR 0 Cytuj boroś LwG!
bzikenzzz Opublikowano 13 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2014 szkoda bo za 20min wyjazd ze stacji róg kopcinskiego i Narutowicza lukoil . jeden koleszka tylko na oł godziny jedzie więc może dasz radę pozdro. 0 Cytuj
bzikenzzz Opublikowano 13 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2014 Byłem zobaczyłem, nie polecam słabo jak cholera ale każdy lubi co innego.... 0 Cytuj
nowicjuszka Opublikowano 15 Września 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Września 2014 Za dużo na raz, niewiadomo co wybrać dokładnie Piotruś tyle różnych propozycji, że trzeba się rozpięciorzyć :-p hehe 0 Cytuj speed means freedom of your soul :-)
Martucha Opublikowano 15 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2014 Nowicjuszka ja cię w ogóle chyba widziałm wczoraj pod stadionem Orła jak pucowałaś moto z kurzu Akurat wyjeżdzałam ze staddionu ps. sorki za OT 0 Cytuj
nowicjuszka Opublikowano 15 Września 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Września 2014 hehe to pewnie byłam ja;_) na rogu zaparkowałam, bo spóźniłam się parę minut i z Tomkiem i Renatką weszliśmy z lekkim opóźnieniem :-p a potem faktycznie ciut musiałam doprowadzić moto do ładu :-p hehe i z Wojtkiem i Agnieszką pojechaliśmy na Zgierz..potem Poddębice..i Dell :-) z ekipą fajnie się lata;_) trzeba było krzyczeć jak przejeżdżałaś obok :_) hehe ja nie wyrobiłam się na czwartkowe spotkanie w silverze...po spocie deszczowym;_) ale jeszcze będzie okazja :_) mam nadzieję w czwartek jak pogoda dopisze;_) pozdrowionka;_) 0 Cytuj speed means freedom of your soul :-)
Rekomendowane odpowiedzi