Skocz do zawartości

Yamaha Yzf-R6 R46 2005

Szwed

Rekomendowane odpowiedzi

Po sprzedaży Kawasaki miałbyć litrowy turysta... ale, że ciągnie wilka do lasu to grzebanie po Allegro, Ebayu etc. było dwutorowe. Obok przewijały się ciekawe sporty... i tak po 6 dniach poszukiwań stałem się posiadaczem ciekawego egzemplarza R6.

Motocykl zakupiony w Polskim salonie, jestem jego 3 właścicielem. Wersja limitowana, powstało 2000 egzeplarzy, mój oznaczony jest kodem 0232.

Yamaha ma przebieg 18 000 km potwierdzony stanem technicznym. 

Model z 2005 r wyposażony w widelec upside-down, ze zwiększoną średnicą gardzieli układu wtryskowego dysponuje przyzwoitą mocą 126 KM.

Egzemplarz wyposażony w:

- carbonowy wydech Termignoni dedykowany do tej limitowanej seri,

- crashpady Womet-tech.

- tylne rolki Womet-tech,

- przewody Goodridge w stalowym oplocie przód/tył,

- filtr powietrza Pipercross,

Świeże opony Bridgestone Battlax Hypersport S20 EVO (jestem zaskoczony bo kleją do drogi jak szalone). W tym roku motocykl po pełnym pakiecie serwisowym: 0lej silnikowy Yamalube (dwukrotna wymiana), preparat do czyszczenia wtrysków Motul, preparat do czyszczenia silnika Motul, filtr oleju, oryginał, przednie klocki hamulcowe, oryginał, płyn chłodniczy Yamalube, płyn hamulcowy Yamalube.

Ode mnie Yamaha przez zimę dostanie w prezencie nowy zestaw napędowy.

Do zobaczenia na drodze!

post-3992-0-68596000-1410101689_thumb.jpg

post-3992-0-64768100-1410101698_thumb.jpg

post-3992-0-86491100-1410101700_thumb.jpg

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...