Szwed Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Po sprzedaży Kawasaki miałbyć litrowy turysta... ale, że ciągnie wilka do lasu to grzebanie po Allegro, Ebayu etc. było dwutorowe. Obok przewijały się ciekawe sporty... i tak po 6 dniach poszukiwań stałem się posiadaczem ciekawego egzemplarza R6. Motocykl zakupiony w Polskim salonie, jestem jego 3 właścicielem. Wersja limitowana, powstało 2000 egzeplarzy, mój oznaczony jest kodem 0232. Yamaha ma przebieg 18 000 km potwierdzony stanem technicznym. Model z 2005 r wyposażony w widelec upside-down, ze zwiększoną średnicą gardzieli układu wtryskowego dysponuje przyzwoitą mocą 126 KM. Egzemplarz wyposażony w: - carbonowy wydech Termignoni dedykowany do tej limitowanej seri, - crashpady Womet-tech. - tylne rolki Womet-tech, - przewody Goodridge w stalowym oplocie przód/tył, - filtr powietrza Pipercross, Świeże opony Bridgestone Battlax Hypersport S20 EVO (jestem zaskoczony bo kleją do drogi jak szalone). W tym roku motocykl po pełnym pakiecie serwisowym: 0lej silnikowy Yamalube (dwukrotna wymiana), preparat do czyszczenia wtrysków Motul, preparat do czyszczenia silnika Motul, filtr oleju, oryginał, przednie klocki hamulcowe, oryginał, płyn chłodniczy Yamalube, płyn hamulcowy Yamalube.Ode mnie Yamaha przez zimę dostanie w prezencie nowy zestaw napędowy.Do zobaczenia na drodze! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emq Opublikowano 9 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Przy takim malowaniu to będziesz częstym gościem w temacie Upolowany / upolowana 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 9 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Haha. Tez o tym myslalem:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogal Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 No ślicznotka! Rzadko czegoś komuś zazdroszczę, ale już wiem jaki chcę mieć następny sprzęt. Raz jeszcze GRATY! 0 Cytuj ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 14 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Bardzo fajna "Jadźka"! Malowanie wymiata! 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogal Opublikowano 15 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Wczoraj widziałem to cudo na żywo. Prezentuje się jeszcze lepiej niż na zdjęciach. 0 Cytuj ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 15 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Heh. Dzięki chłopaki. A Rogal nie przesadzaj, bo akurat wczoraj była w robakach. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 15 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Trzeba przyznać, że malowanie za***iste 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marmot.c Opublikowano 16 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Fajny sprzęcior, malowanie bardzo ciekawe. na żywo musi prezentować się jeszcze lepiej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 16 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 No ładne cacko 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 4 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Piękne malowanie !!! Wyglada na igłe Super stan 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaDDoggY Opublikowano 5 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Stan "igła" można by go do salonu wstawić, a na żywo faktycznie dużo lepiej się prezentuje niż na zdjęciach 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Bombel Opublikowano 5 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 46 hmmm... do zobaczenia, pozdrawiam:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 6 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Fajny sprzęt. Szerokości i bezawaryjności 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mark_Ka Opublikowano 6 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Fajna maszyna 0 Cytuj ekowkuchni.pl - Już niedługo zjesz zdrowo i smacznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nico Opublikowano 6 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Malowanie nie do podrobienie! Chce tą maszynę na żywo zobaczyć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobC Opublikowano 12 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Rewelacyjne malowanie. Gratulacje 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 13 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Sprzęt jak ta lala i nie zakładaj innego kasku jak ten z nr 46 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 18 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Kask niestety jest nieco inny. Ale też łatwo rozpoznać pomarańczowy beret z piajnymi meksykańcami i piękną dziewką między nimi 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matik Opublikowano 29 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Super malowanie, piękne moto 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafik13 Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Piękne malowenie ! na ulicy nie do przeoczenia 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majk Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Widziałem na drodze, ładny potwór 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Casanowa Opublikowano 4 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 No no niezły motor jest czego pozazdrościć gratki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi