Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Pożycze przyczepe na wyjazd do motocykli

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hey ma ktos albo wie ktos od kogo mozna pożyczyc przyczepe do motocykli bo potrzebuje na wyjazd żeby zapakować 2 motorki :biggrin: jakby ktos cos wiedział lub miał bede wdzieczny :smile: na 2 tyg

Opublikowano

Sprawdzałeś w wypożyczalniach ? Zazwyczaj za dobę płaci się grosze, ale dawno nie interesowałem się tym tematem co prawda. Na pewno przyczepy można było wypożyczać na stacji STATOIL na Widzewie, ul.Piłsudskiego w stronę Tesco. Może tam coś znajdziesz, bo znam kilka firm specjalizujących się w tej branży, ale zawsze typowe przyczepki tam widziałem z plandeką itp.

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Opublikowano

no byle przyczepe to ja mam ...a nie chce zeby sprzet mi sie na dziurach wytrzepał jak portki na wietrze :biggrin: wiec szukam typowo z resorami pod moto

Opublikowano

Kiedyś chyba w Liberty mieli i wypożyczali. A tak to po-googluj. Swego czasu widziałem w cenach rzędu 30 zł/dobę całkiem fajne przyczepy. Wychodzą całkiem sensowne pieniądze. Czyżby KTM nie nadawał się na dalszą trasę? Twardym trza być, nie miętkim :smile:

Opublikowano

f*ck! Kozak z Ciebie! Dwie vespy na przyczepie ciągnąć KTMem? Wiem że singiel jest mocny, ale pomysł iście szatański ;)Spróbuj:http://www.zumi.pl/1201023,Alle_PHU_Aleksander_Lewandowski,Lodz,firma.htmlWydaje mi się że to oni mieli przyczepy o które pytasz.

Opublikowano

@Mariusz - nie wiem czy twój post był żartobliwy czy na prawdę myślisz, że @bleft-style chce ciągnąć przyczepę KTM'em ? Dołączona grafika

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Opublikowano

Jak powszechnie wiadomo KTM produkuje również 4ro kołowce. Ale zaznaczę że mnie chodziło o KTM SM kolegi. Czy to było poważnie? Och, uwielbiam te nutkę wątpliwości. Zrobimy jakąś ankietę/plebiscyt?

Opublikowano

hehe dobre :biggrin: ale powaznie albo busem albo Cariną starego wiec nie jest ze mnie taki świrus jakby sie wydawało :biggrin:

Opublikowano

Napisz lepiej jak znajdziesz przyczepy. Może przyda się komuś owe info. A jeśli KTMem nie pociągniesz Vesp to moze to nie jest takie SUPERmoto ;)

Opublikowano

Spoko moj stary juz sie zastanawia nad kupnem wiec jak cos bede mogł wypozyczac osobiscie innym:D

Opublikowano

Możesz podjechać na Przybyszewskiego tam też jest wypożyczalnia przyczep i lawet.A dokładnie na przeciwko salonu VW i Audi.http://www.pkt.pl/s/lodz/1482723/j__p_max.html