Skocz do zawartości

Pożycze przyczepe na wyjazd do motocykli

bleft-style

Rekomendowane odpowiedzi

Sprawdzałeś w wypożyczalniach ? Zazwyczaj za dobę płaci się grosze, ale dawno nie interesowałem się tym tematem co prawda. Na pewno przyczepy można było wypożyczać na stacji STATOIL na Widzewie, ul.Piłsudskiego w stronę Tesco. Może tam coś znajdziesz, bo znam kilka firm specjalizujących się w tej branży, ale zawsze typowe przyczepki tam widziałem z plandeką itp.

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Kiedyś chyba w Liberty mieli i wypożyczali. A tak to po-googluj. Swego czasu widziałem w cenach rzędu 30 zł/dobę całkiem fajne przyczepy. Wychodzą całkiem sensowne pieniądze. Czyżby KTM nie nadawał się na dalszą trasę? Twardym trza być, nie miętkim :smile:

f*ck! Kozak z Ciebie! Dwie vespy na przyczepie ciągnąć KTMem? Wiem że singiel jest mocny, ale pomysł iście szatański ;)Spróbuj:http://www.zumi.pl/1201023,Alle_PHU_Aleksander_Lewandowski,Lodz,firma.htmlWydaje mi się że to oni mieli przyczepy o które pytasz.

@Mariusz - nie wiem czy twój post był żartobliwy czy na prawdę myślisz, że @bleft-style chce ciągnąć przyczepę KTM'em ? Dołączona grafika

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Jak powszechnie wiadomo KTM produkuje również 4ro kołowce. Ale zaznaczę że mnie chodziło o KTM SM kolegi. Czy to było poważnie? Och, uwielbiam te nutkę wątpliwości. Zrobimy jakąś ankietę/plebiscyt?

Napisz lepiej jak znajdziesz przyczepy. Może przyda się komuś owe info. A jeśli KTMem nie pociągniesz Vesp to moze to nie jest takie SUPERmoto ;)

Możesz podjechać na Przybyszewskiego tam też jest wypożyczalnia przyczep i lawet.A dokładnie na przeciwko salonu VW i Audi.http://www.pkt.pl/s/lodz/1482723/j__p_max.html