bleft-style Opublikowano 12 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Hey ma ktos albo wie ktos od kogo mozna pożyczyc przyczepe do motocykli bo potrzebuje na wyjazd żeby zapakować 2 motorki jakby ktos cos wiedział lub miał bede wdzieczny na 2 tyg 0 Cytuj Bleft-Style Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 12 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Sprawdzałeś w wypożyczalniach ? Zazwyczaj za dobę płaci się grosze, ale dawno nie interesowałem się tym tematem co prawda. Na pewno przyczepy można było wypożyczać na stacji STATOIL na Widzewie, ul.Piłsudskiego w stronę Tesco. Może tam coś znajdziesz, bo znam kilka firm specjalizujących się w tej branży, ale zawsze typowe przyczepki tam widziałem z plandeką itp. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bleft-style Opublikowano 12 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 no byle przyczepe to ja mam ...a nie chce zeby sprzet mi sie na dziurach wytrzepał jak portki na wietrze wiec szukam typowo z resorami pod moto 0 Cytuj Bleft-Style Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz Opublikowano 12 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Kiedyś chyba w Liberty mieli i wypożyczali. A tak to po-googluj. Swego czasu widziałem w cenach rzędu 30 zł/dobę całkiem fajne przyczepy. Wychodzą całkiem sensowne pieniądze. Czyżby KTM nie nadawał się na dalszą trasę? Twardym trza być, nie miętkim 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bleft-style Opublikowano 12 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Ktm-a nie biore tylko 2 Vespy 125cm wiec musze poszukac przyczepy 0 Cytuj Bleft-Style Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz Opublikowano 12 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 f*ck! Kozak z Ciebie! Dwie vespy na przyczepie ciągnąć KTMem? Wiem że singiel jest mocny, ale pomysł iście szatański ;)Spróbuj:http://www.zumi.pl/1201023,Alle_PHU_Aleksander_Lewandowski,Lodz,firma.htmlWydaje mi się że to oni mieli przyczepy o które pytasz. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 12 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 @Mariusz - nie wiem czy twój post był żartobliwy czy na prawdę myślisz, że @bleft-style chce ciągnąć przyczepę KTM'em ? 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz Opublikowano 12 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Jak powszechnie wiadomo KTM produkuje również 4ro kołowce. Ale zaznaczę że mnie chodziło o KTM SM kolegi. Czy to było poważnie? Och, uwielbiam te nutkę wątpliwości. Zrobimy jakąś ankietę/plebiscyt? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bleft-style Opublikowano 14 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 hehe dobre ale powaznie albo busem albo Cariną starego wiec nie jest ze mnie taki świrus jakby sie wydawało 0 Cytuj Bleft-Style Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz Opublikowano 14 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 Napisz lepiej jak znajdziesz przyczepy. Może przyda się komuś owe info. A jeśli KTMem nie pociągniesz Vesp to moze to nie jest takie SUPERmoto 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bleft-style Opublikowano 14 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 Spoko moj stary juz sie zastanawia nad kupnem wiec jak cos bede mogł wypozyczac osobiscie innym:D 0 Cytuj Bleft-Style Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszZR7 Opublikowano 15 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 Możesz podjechać na Przybyszewskiego tam też jest wypożyczalnia przyczep i lawet.A dokładnie na przeciwko salonu VW i Audi.http://www.pkt.pl/s/lodz/1482723/j__p_max.html 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi