romek.taxi Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Hej. Oprócz życiowego Hobby - motocykle, ostatnio zacząłem interesować się czymś innym , a mianowicie numizmatyką. Swoją przygodę z walutą zacząłem od zakupu obcych walut w baknotach o niminałach 5 i 10. Nie jest to duża kolekacja ,ok 15 walut z europy i azji. Mam zamiar również zainwestować w polskie waluty sprzedawane okazjonalnie przez mennice http://sklep.mennica.com.pl/ . Niedługo moje pierwsze zakupy:) Mam nadzieję, że forumowicze zgodzą się ze mną ,że trzeba mieć zainteresowania i rozwijać się w każdej materii. Pozdrawam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rytel Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Zbierasz tylko monety, czy również numizmaty? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowicjuszka Opublikowano 2 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 to zgłoś się do moich dziadków, oni uwielbiają ten fach :_) kupują, sprzedają, wymieniają itp ;_))) pozdrowionka;_) 0 Cytuj speed means freedom of your soul :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi