mlody Opublikowano 3 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Witam nadszedł czas żeby pochwalić się Wam moim zakupem:) Z tego co mi wiadomo od Marcina motocykl Wam dobrze znany i mam nadzieje ze lubiany. Zostałem dokładnie poinstruowany nawet z jakimi innymi maszynami gixer lubił latać po mieście:) Na razie poznaje się z nowym sprzętem i tym co potrafi. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 4 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Oj narobilismy hałasu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeZet Opublikowano 4 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Oj narobilismy hałasu Nie da się ukryć, że rozstrzelana z Was była para . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody Opublikowano 4 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 He he no właśnie słyszalem że był z tego znany a wydechy szły w nim lepiej niż promocje w biedronce postaram sie podtrzymac tradycje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 4 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Wygląda zacnie! 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 6 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 To miłej i bezawaryjnej przygody z GsxRkiem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody Opublikowano 8 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Dzieki kulka narazie musze sie tylko umowic na regulacje gaznikow i bedzie cycek 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 9 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 No mój drogi Łutututu musisz robić tradycja musi zostać zachowana .A co do moto zakup trafny Marcin dbał o maszynę cały czas. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody Opublikowano 9 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Postaram sie podtrzymać tradycję Marcina na Łutututu i strzał z wydechu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi