Smooth Opublikowano 2 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 (edytowane) Chce zrealizować kilka sesji w Łodzi z motocyklami i ich właścicielami, ale szukam konkretnych modeli motocykli. 1. Yamaha R1 RN19 / RN20 / RN22 2. Yamaha R6 (2006 i nowsze) 3. Aprilia RSV4 4. Aprilia Tuono / V4R 5. KTM RC8 6. Ducati Hypermotard 7. Ducati Diavel 8. Ducati Streetfigher 9. Harley Davidson Forty-Eight 10. Triumph Daytona 675 11. Triumph Speed Triple 12. Kawasaki Z1000 13. Kawasaki zx6r / zx10r (2006 i nowsze) 14. Honda CBR 1000rr Fireblade Repsol Jeśli jesteście w posiadaniu jednego z wymienionych modeli lub macie kontakt do takiej osoby i oczywiście jesteście zainteresowani takimi zdjęciami, zapraszam do współpracy WWW: https://www.flickr.com/photos/street-bikes-art/ Edytowane 2 Września 2014 przez Smooth (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Buell sound Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shad Opublikowano 2 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 pozycja 2. posiadam chętny 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 2 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Smooth kawa czekała cały czas teraz mogę ci zaproponować Suzuki gsx-r 750 K7 ale widzę na liście brak ehh 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smooth Opublikowano 2 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 (edytowane) pozycja 2. posiadam chętny OK, to już na PW dogadamy co i jak Kolejne Yamahy R6 są mile widziane Smooth kawa czekała cały czas teraz mogę ci zaproponować Suzuki gsx-r 750 K7 ale widzę na liście brak ehh A kawa już przeszła w inne ręce? Twoja Kawasaki nie była taka pokrzywdzona, kilka razy się załapała, fotogeniczna bestia była Edytowane 2 Września 2014 przez Smooth (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Buell sound Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 2 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 w 12 nie ma dopisku SX, więc pewnie się nie łapię 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 2 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 (edytowane) Łeee nie ma Gvki FOCH Edytowane 2 Września 2014 przez Scyzer (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arecki_ELW Opublikowano 2 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Może jak kiedyś weźmiesz się za zabytki to będzie okazja... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildeyed Opublikowano 4 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 ehhhh no nic 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogdan Opublikowano 4 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 dodaj do listy SV 1000 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_Z Opublikowano 4 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 (edytowane) Pozycja nr.4 też jest dostępna tylko mam problemy z czasem ale zawsze można się jakoś zmówić. Tylko nie wiem czy V2 też wchodzi w rachubę czy tylko V4r. Edytowane 4 Września 2014 przez Krzysiek_Z (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smooth Opublikowano 4 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Pozycja nr.4 też jest dostępna tylko mam problemy z czasem ale zawsze można się jakoś zmówić. Tylko nie wiem czy V2 też wchodzi w rachubę czy tylko V4r. V2 tez 0 Cytuj Buell sound Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 4 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Zx6 636 B1H 2003 łapie się? 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildeyed Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Zx6 636 B1H 2003 łapie się? Hehe, ja tez nad tym ubolewam, ale mamy za stare motongi 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Rezerwuje 10 pozycję 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spoki Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Czy sesja zdjęciowa bardzo ładnej Hondy Hornet też może być brana pod uwagę ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smooth Opublikowano 5 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 (edytowane) Z braku czasu chcę w pierwszej kolejności zrealizować zdjęcia z motocyklami z listy, ale generalnie to mój obiektyw kocha wszystkie motocykle Edytowane 4 Kwietnia 2015 przez Smooth (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Buell sound Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 weź no dopisz lepiej do pkt. 12 "SX" 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 weź no dopisz lepiej do pkt. 12 "SX" powiedz proszę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 chciałbyś 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
działkowy emeryt Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 ... 0 Cytuj ...z każdym dniem rośnie liczba ludków, którzy mogą pocałować mnie w d*pę.... ... dlaczego mężczyźni nie mają cellulitu...?!?!? ... bo to nieładne jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazerro Opublikowano 13 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 12 tez jest tylko musimy się zgadać co i kiedy ;-) 1 Cytuj Jeździjmy tak, aby było nas więcej a nie mniej ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.B Opublikowano 13 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Z barku czasu chcę w pierwszej kolejności zrealizować zdjęcia z motocyklami z listy, ale generalnie to mój obiektyw kocha wszystkie motocykle To może coś ze stajni ze śmigłem z przodu? Pozdrawiam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 18 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 Nr 13 - ZX10R 2006 chociaż wersja już na 2007, czarna. Jak będę miał chwilę w przyszłym tygodniu to wrzucę w profil kilka fotek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlueRider Opublikowano 5 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 a urodziwej XJ6N w malowaniu Race Blu nie chcecie ? ;P 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nico Opublikowano 5 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 No ja mam ZX6R ale 2005 Łapie sie? Wydaje mi sie że jest to ta sama wersja co 2006 ale mogę się mylić 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi