Gixer600 Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Może ktoś się skusi na bezwypadkowe moto , wał jak się patrzy: Przed liftem:http://allegro.pl/yamaha-yzf-r1-rn12-uszkodzona-z-niemiec-i4459241621.html Po lifcie: http://allegro.pl/yamaha-yzf-r1-rn12-nie-1000rr-636-f4i-cbr-r6-i4563967754.html Nawet numer telefonu jest ten sam, ja pier.... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3DNAR Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Niemiec płakał jak wyklepywał 0 Cytuj Bednar Moto: https://www.youtube.com/channel/UCQm5eRSQ6IGDfC-RD3k62Ow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 (edytowane) hmmmm a gdzie tam jest napisane, że bezwypadkowe?? Edytowane 1 Września 2014 przez Thebestof78 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 myślę, że ciężko znaleźć moto 9letnie nie dłubane ! felga i plastiki to chyba małe piwo ważne żeby rama była prosta i główka ramy. Takie moje zdanie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zidus Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 rocznik przebieg? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariooo Opublikowano 2 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Moto ewidętnie odmłodniało:) przebieg mniejszy rocznik młodszy:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czupryn Opublikowano 2 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Noo rocznik i przebieg to wałek niezły . Nie poszło komuś 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 2 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Ale trzeba przyznać, że ładnie ją "odświeżył". 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysztoFu Opublikowano 2 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Może ktoś się skusi na bezwypadkowe moto , wał jak się patrzy: Ja tu wała żadnego nie widzę...moto po szlifie i po zabiegach kosmetycznych. Normalny motocykl. Trzeba tylko oblookać dokładnie ramę i dalej się nim cieszyć. Niektórzy ludzie są stanowczo przewrażliwieni... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czupryn Opublikowano 2 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Ja tu wała żadnego nie widzę...moto po szlifie i po zabiegach kosmetycznych. Normalny motocykl. Trzeba tylko oblookać dokładnie ramę i dalej się nim cieszyć. Niektórzy ludzie są stanowczo przewrażliwieni... To że zrobiony to ok, wiadomo jak jest... chodzi o przebieg i rocznik tego motocykla. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gixer600 Opublikowano 2 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 dodatkowo w opisie był opis bezwypadkowe ale widocznie ktoś poszedł po rozum do głowy i uległo to zmianie. pozdro. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shimen Opublikowano 2 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Standardowo hasło "bezwypadkowy" oznacza tyle, że przecież w żadnym wypadku nie brał udziału - a jedynie malutkiej (parkingowej) kolizji... w niedzielę... po kościele... przez starszego (rocznik ok. 1954) pasjonata motoryzacji 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi