Korek196 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Hej! Jestem Wojciech, jeżdżę kawasaki er-6f i w800. Zajawka dopadła mnie dopiero (szkoda) w tym roku. Jestem heh na razie cieniasem ale liczę, że determinacja, treningi i To Forum pozwoli mnie się rozwinąć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Witaj 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ro6ert Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Powitać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gary Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Cześć, dobre podejście, trwaj w postanowieniu, a będziesz Pan zadowolony ;-) Jeśli tylko mógłbyś wyjaśnić, bo, że Korek196 i Wojciech to mogę zrozumieć, ale w imieniu profilowym podałeś "Ania" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAFAY Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 siema wojciech o imieniu ania 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Czołem człowieku dwojga imion (twarzy?) Nie przejmuj się późną zajawką - biorąc pod uwagę mój wiek i moje początki - to nie ma żadnego znaczenia! 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banita666 Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Witaj 0 Cytuj You don' t know the power of the dark side Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Powitać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arecki_ELW Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Heyka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Cześć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bliźniak Opublikowano 2 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Cześć 0 Cytuj intruderpolska.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daria90 Opublikowano 4 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Witaj Wojciechu/Aniu ;D 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 4 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 No z tymi dwoma imionami to mam nadzieję, że nie tak jak z Krzysztofem B. aka Anna Grodzka Witam i pozdrawiam! 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marsel Opublikowano 12 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Cześć człeku dwojga imion 0 Cytuj http://www.babelkowy-swiat.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoTomasz Opublikowano 12 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Czepiacie się, dżender teraz jest takie modne siemanko. 0 Cytuj Stayin' AliveInstruktor motocyklowy w MotoInstruktor, Szkoła MotocyklowaTurbo i KULIKowisko.plRatownik MotoPozytywni.plJeśli instruktor siadaąąaz kursantem na tylne siedzenie, podczas zajęć w ruchu drogowym, to ok.Jeśli jedzie autem i mądrzy się przez radio, to amator i niewiele przekaże podczas zajęć.Co do szkolenia w aglomeracji łódzkiej, to ja proponuję szkołę Turbo, gdzie szkoli motoTomasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Logan Opublikowano 17 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Cześć 0 Cytuj Konfucjusz: Powiedz mi, a zapomnę. Pokaż mi, a zapamiętam. Pozwól mi zrobić, a zrozumiem. 2010-2012: BMW F650 '95 48KM; 2014-2018: Suzuki GSF Bandit S 600 '96 78KM "Smokey"; 2017-: AJP PR3 240 Supermoto '17 23KM "Rowerek" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil89 Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Hej 0 Cytuj Żyj tak jakbyś miał umrzeć jutro, marz tak jakbyś miał żyć wiecznie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xanton Opublikowano 28 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Siemanko! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turboldz Opublikowano 8 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Powitać 0 Cytuj www.szpiegowskie.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi