karol 2121 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Witam mam na imię Karol, , niedługo będę podchodził do egzaminu na kategorię A więc na wstępie chciałem podpytać o moto dla początkujęcego (na kursie zacząłem od yamahy 125, potem yamaha 250 i obecnie ujeżdżam suzuki gladius 650 - ten ostatni mi bardzo pasuje, w sumie wyjeździłem już 46 godzin) bo juz zaczynam się rozglądać za jakąś maszyną. Nigdy nie miałem styczności z motocyklami, ale jak tylko złapałem zajawkę i zacząłem jeździć to mnie zupełnie wciągnęło i stwierdziłem że to coś dla mnie. Pzdr 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guzon Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Na ilu godzinach masz zamiar skończyć? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gary Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Karol, po liczbie opisywanych przez Ciebie godzin wnioskuję, że jesteś Karolem, z którym chodziłem do jednej klasy w pewnym L.O. na Radogoszczu. Tak? Tak czy siak powitać na forum i życzę szczęścia, rozwagi i dobrej okazji przy zakupie pierwszego motonga /gary a.k.a. Lukasz 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arecki_ELW Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Heyka i powodzenia na egzaminie i przy wyborze moto... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Czołem! 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol 2121 Opublikowano 1 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Na ilu godzinach masz zamiar skończyć? Myślę, że jeszcze pare godzin wykupie przed egzaminem i wystarczy. Karol, po liczbie opisywanych przez Ciebie godzin wnioskuję, że jesteś Karolem, z którym chodziłem do jednej klasy w pewnym L.O. na Radogoszczu. Tak? Tak czy siak powitać na forum i życzę szczęścia, rozwagi i dobrej okazji przy zakupie pierwszego motonga /gary a.k.a. Lukasz Wszystko sie zgadza, mam nadzieje że w przyszłym sezonie spotkamy się każdy na swojej maszynie. Heyka i powodzenia na egzaminie i przy wyborze moto... Narazie nie dziekuje, ale mam nadzieję że w przyszłości zacznę nabierać doświaczenia na własnym motocyklu. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 (edytowane) Myślę, że jeszcze pare godzin wykupie przed egzaminem i wystarczy. jeszcze kilka i można by prawko 3x zrobić Robisz to dla sportu czyt ak wolno idzie szykowanie się do egzaminu ??? bo aż się o ciebie boję Witamy Edytowane 1 Września 2014 przez ridrick (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Siemano 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol 2121 Opublikowano 1 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 jeszcze kilka i można by prawko 3x zrobić Robisz to dla sportu czyt ak wolno idzie szykowanie się do egzaminu ??? bo aż się o ciebie boję Witamy Każdy w innym tempie się uczy, dla mnie jest to coś zupełnie nowego tym bardziej że nie miałem wcześniej styczności z motocyklami, a co do ilości godzin to w moim przypadku trzeba było właśnie tyle ile napisałem. Pzdr 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Cześć, lepiej żebyś się teraz uczył niż potem na ulicy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bliźniak Opublikowano 2 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Cześć 0 Cytuj intruderpolska.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtasLDZ Opublikowano 3 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 (edytowane) Piąteczka, powodzenia na egzaminie - ja też niebawem muszę go zdać. Edytowane 3 Września 2014 przez WojtasLDZ (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daria90 Opublikowano 4 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Witaj i powodzenia 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marsel Opublikowano 12 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 witaj, powodzenia 0 Cytuj http://www.babelkowy-swiat.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Logan Opublikowano 16 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Cześć 0 Cytuj Konfucjusz: Powiedz mi, a zapomnę. Pokaż mi, a zapamiętam. Pozwól mi zrobić, a zrozumiem. 2010-2012: BMW F650 '95 48KM; 2014-2018: Suzuki GSF Bandit S 600 '96 78KM "Smokey"; 2017-: AJP PR3 240 Supermoto '17 23KM "Rowerek" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil89 Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Witam 0 Cytuj Żyj tak jakbyś miał umrzeć jutro, marz tak jakbyś miał żyć wiecznie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turboldz Opublikowano 8 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Cześć 0 Cytuj www.szpiegowskie.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matik Opublikowano 8 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Witam i powodzenia na egzamie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi