Hosel Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Nie mogę namierzyć przyczyny mojego problemu, a mianowicie przy przyspieszaniu dolatuje do 6-7tys i od 7 do 12 obroty idą 3x szybciej niż powinny proporcjonalnie do prędkości której nabiera motocykl, efekt jakby coś go wysprzęglało. Ktoś spotkał się z takim problemem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Sprzeglo sie slizga.... 1 Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mechanik Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Nom czasami pomaga regulacja ale ja bym wymienił tarczki bo przekładki można spalić przy takich obrotkach ;p I od razu polecam nowym olejem zalać i pamiętaj przy wymianie namocz tarczki w oleju żeby pierwszy start nie był suchy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteklodz Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 nowe tarczki do oleju na noc i dopiero montaż sprężyny też nowe i trzymać kciuki żeby przekładki nie były fioletowe Bus, bagażówka stała trasa Łódź-Paryż(F)-Łódź 663-231-860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hosel Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Jasne dzieki. Zamykam temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi