Hosel Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Nie mogę namierzyć przyczyny mojego problemu, a mianowicie przy przyspieszaniu dolatuje do 6-7tys i od 7 do 12 obroty idą 3x szybciej niż powinny proporcjonalnie do prędkości której nabiera motocykl, efekt jakby coś go wysprzęglało. Ktoś spotkał się z takim problemem?
Dann Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Sprzeglo sie slizga.... 1 Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,
Mechanik Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Nom czasami pomaga regulacja ale ja bym wymienił tarczki bo przekładki można spalić przy takich obrotkach ;p I od razu polecam nowym olejem zalać i pamiętaj przy wymianie namocz tarczki w oleju żeby pierwszy start nie był suchy
barteklodz Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2014 nowe tarczki do oleju na noc i dopiero montaż sprężyny też nowe i trzymać kciuki żeby przekładki nie były fioletowe Bus, bagażówka stała trasa Łódź-Paryż(F)-Łódź 663-231-860
Hosel Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Jasne dzieki. Zamykam temat.
Rekomendowane odpowiedzi