Roberto-pol72 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Nie spodziewałem się tam tylu normalnie szok 1 Cytuj Darmowe Ogłoszenia Lokalne Malito.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zino Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 (edytowane) Nie spodziewałem się tam tylu normalnie szok[quote name="Roberto-pol72" post="1 I nie padało :-) Edytowane 31 Sierpnia 2014 przez zino (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto-pol72 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 [quote name="Roberto-pol72" post="1 I nie padało :-) och ty złośliwcu 0 Cytuj Darmowe Ogłoszenia Lokalne Malito.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arecki_ELW Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Ja zamiast na zlot, wybrałem się na grzyby... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ro6ert Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Maszyn na zlocie było nadspodziewanie sporo (ponad 200 wg mnie), pogoda sprzyjała, więc i ludzi się trochę zjechało. Parada przez miasto była najwolniejszą, w jakiej kiedykolwiek brałem udział. No ale skoro prowadziły ją bryczki w konie zaprzęgnięte (taki pomysł mógł wpaść do głowy tylko komuś oglądającemu motocykle z bezpiecznej odległości), to trudno było oczekiwać, że przekroczymy 10 km/h Oficjalne zdjęcia będą na stronie Starostwa Powiatowego, podobnie jak zaproszenie: http://www.gmina.poddebice.pl/aktualnosc_tresc/1646/ A poniżej nieoficjalne fotki mojego autorstwa 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowicjuszka Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 pogoda i ludzie dopisali :_) co daje dobrą atmosferką na niedzielny dzionek:_) potem Zgniłe Błota i wieczorne latanie póki deszcz porządnie nie zaczął padać ... 0 Cytuj speed means freedom of your soul :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi