Roberto-pol72 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Nie spodziewałem się tam tylu normalnie szok 1 Cytuj Darmowe Ogłoszenia Lokalne Malito.pl
zino Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2014 (edytowane) Nie spodziewałem się tam tylu normalnie szok[quote name="Roberto-pol72" post="1 I nie padało :-) Edytowane 31 Sierpnia 2014 przez zino (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
Roberto-pol72 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2014 [quote name="Roberto-pol72" post="1 I nie padało :-) och ty złośliwcu 0 Cytuj Darmowe Ogłoszenia Lokalne Malito.pl
Arecki_ELW Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Ja zamiast na zlot, wybrałem się na grzyby... 0 Cytuj
ro6ert Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Maszyn na zlocie było nadspodziewanie sporo (ponad 200 wg mnie), pogoda sprzyjała, więc i ludzi się trochę zjechało. Parada przez miasto była najwolniejszą, w jakiej kiedykolwiek brałem udział. No ale skoro prowadziły ją bryczki w konie zaprzęgnięte (taki pomysł mógł wpaść do głowy tylko komuś oglądającemu motocykle z bezpiecznej odległości), to trudno było oczekiwać, że przekroczymy 10 km/h Oficjalne zdjęcia będą na stronie Starostwa Powiatowego, podobnie jak zaproszenie: http://www.gmina.poddebice.pl/aktualnosc_tresc/1646/ A poniżej nieoficjalne fotki mojego autorstwa 0 Cytuj
nowicjuszka Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2014 pogoda i ludzie dopisali :_) co daje dobrą atmosferką na niedzielny dzionek:_) potem Zgniłe Błota i wieczorne latanie póki deszcz porządnie nie zaczął padać ... 0 Cytuj speed means freedom of your soul :-)
Rekomendowane odpowiedzi