Lans Opublikowano 4 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2012 Witam.Swoją osobę już przedstawiłem , a teraz czas na motorek :)SUZUKI GS 500e 2000r.Przebieg (km) 30 tyś.Sprowadzony z niemiec od 1 właściciela, bardzo zadbany egzemplarz :)Mało pali, idealny na nasze łódzkie korki.W najbliższym czasie będzie miał wymienione lusterka i kierunkowskazy na diodowe.Chciałbym jeszcze zrobić coś z tylnią lampą, bo ta fabryczna średnio wygląda, może mi ktoś coś podpowie, jak by ją ulepszyć? :)Pozdrawiam Wojtek. 0 Cytuj
adany_76 Opublikowano 4 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2012 ładna maszynka , zobaczymy na żywo na rozpoczęciu sezonu , a jak pogoda pozwoli to i wcześniej . Ja swój motong trzymam w glinniku to może się niebawem ustawimy . 0 Cytuj Na drodze spotykam się z masą nieodpowiedzialności,Wielu ludzi jeździ po wariacku, nie przestrzegają znaków,Ani ograniczeń prędkości, nie mają za grosz wyobraźni.Aż czasami ciężko ich wyprzedzić....
Lans Opublikowano 4 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2012 No prosze. Znam bardzo dobrze okolice działke i plac manewrowy mam w Janowie, takrze sąsiad . 0 Cytuj
Muodyv6 Opublikowano 4 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2012 O proszę jaka ładna i utrzymana Gs-ka 0 Cytuj
JAKUBKO Opublikowano 4 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2012 ładna a i kolor taki ciekawy tylko faktycznie coś z tym tyłem musisz zrobić bo troche straszy do zo ba cz na rozpoczęciu 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl
Arecki_ELW Opublikowano 4 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2012 Mój ulubiony kolor... ;)Może kiedyś jak się A dorobię to kupię sobie na start GS-a w takim kolorze 0 Cytuj
kuba Opublikowano 4 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2012 proponuje z lusterkami nie kombinować, w opcjonalnych bedziesz ogladal swoje nadgarstki http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/pout.png 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi