Lans Opublikowano 4 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 Witam.Swoją osobę już przedstawiłem , a teraz czas na motorek :)SUZUKI GS 500e 2000r.Przebieg (km) 30 tyś.Sprowadzony z niemiec od 1 właściciela, bardzo zadbany egzemplarz :)Mało pali, idealny na nasze łódzkie korki.W najbliższym czasie będzie miał wymienione lusterka i kierunkowskazy na diodowe.Chciałbym jeszcze zrobić coś z tylnią lampą, bo ta fabryczna średnio wygląda, może mi ktoś coś podpowie, jak by ją ulepszyć? :)Pozdrawiam Wojtek. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adany_76 Opublikowano 4 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 ładna maszynka , zobaczymy na żywo na rozpoczęciu sezonu , a jak pogoda pozwoli to i wcześniej . Ja swój motong trzymam w glinniku to może się niebawem ustawimy . 0 Cytuj Na drodze spotykam się z masą nieodpowiedzialności,Wielu ludzi jeździ po wariacku, nie przestrzegają znaków,Ani ograniczeń prędkości, nie mają za grosz wyobraźni.Aż czasami ciężko ich wyprzedzić.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 4 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 No prosze. Znam bardzo dobrze okolice działke i plac manewrowy mam w Janowie, takrze sąsiad . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muodyv6 Opublikowano 4 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 O proszę jaka ładna i utrzymana Gs-ka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 4 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 ładna a i kolor taki ciekawy tylko faktycznie coś z tym tyłem musisz zrobić bo troche straszy do zo ba cz na rozpoczęciu 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arecki_ELW Opublikowano 4 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 Mój ulubiony kolor... ;)Może kiedyś jak się A dorobię to kupię sobie na start GS-a w takim kolorze 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba Opublikowano 4 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 proponuje z lusterkami nie kombinować, w opcjonalnych bedziesz ogladal swoje nadgarstki http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/pout.png 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi