Skocz do zawartości
W ciągu najbliższych tygodni ta strona zmieni swój wygląd. Przygotuj się na aktualizację skryptu oprogramowania. ×

Zapraszamy do galerii zdjęć z Rozpoczęcia Sezonu Motocyklowego w Łodzi; - więcej informacji tutaj.

banner_galeria.png

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witajcie :smile:

Z motocyklami niestety nigdy nie miałem do czynienia ale zawsze mnie kręciły :P . Jestem już dziesięcioletnim miłośnikiem marki Alfa Romeo icon_smile.gif i na tym forum też bywają koledzy z klubu AR o nicku michal_lc4 oraz TMiN. Bardzo ucieszyło mnie fakt, że na kat.B będzie można jeździć motocyklem i nadszedł czas na poszukiwania.Jako, że mam 38 lat i trochę oleju w głowie icon_biggrin.gif to nie szukam ścigacza itp. lecz Choppera, chcę jeździć spokojniej i delektować się jazdą. Motocykl planuję faktycznie kupić na wiosnę przyszłego roku w okolicach 5-6 tysięcy, głownie będę się poruszał po mieście ale wiadomo latem gdzieś się wyskoczy poza miasto.

Na razie będę czytał i szukał informacji jaki będzie najlepszy, jakie koszta eksloatacji. Chcę się przygotować aby na wiosnę być już zdecydowanym co chcę, mam nadzieję, że znajdę przyjazne dusze które odpowiedzą na pytania w odpowiednich działach jak również może pomogą przy kupnie wymarzonego motocykla - Choppera :riding:

Najbardziej podobają się :
Yamaha Virago
Honda Rebel / Shadow
Suzuki Marauder

Dziękuję za uwagę i pozdrawiam

Garos :smile:

Edytowane przez Garos (wyświetl historię edycji)

... a to moja historia AR : 155 2.0 TS, 164 3.0 V6, 166 2.4 JTD

www.fotokadry.wordpress.com

Opublikowano

Witaj :smile: owocnych poszukiwań  ;)

Żyj tak jakbyś miał umrzeć jutro, marz tak jakbyś miał żyć wiecznie...

Opublikowano

Czołem!

"Be yourself, no matter what they say!"

Sting

Opublikowano

cześć, też kiedyś chciałem mieć maraudera B)

Opublikowano

Heyka.... :smile:

128330.png
Opublikowano

Czesc! Co do jazdy na kat. B to automaty do 125ccm tak? Czy jak ktos ma scigacza to odrazu nie ma oleju w glowie?:smile: chodzi o gusta

Opublikowano

Czesc! Co do jazdy na kat. B to automaty do 125ccm tak? Czy jak ktos ma scigacza to odrazu nie ma oleju w glowie? :smile: chodzi o gusta

Nie tylko automaty ale tak 125 ccm.

Nie chciałem nikogo obrazić jesli chodzi o ścigacze :smile: ale często się widzi na ulicach takich którzy raczej nie mają oleju w głowie :biggrin:

Opublikowano

Siemano

Opublikowano

Ooo, witamy ;)

Czy jak ktos ma scigacza to odrazu nie ma oleju w glowie?

Nieee, ale trzeba go częściej zmieniać...  :P

Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane...  :P   SUPERMOTO LDZ
       Inspekcja Rowów Przydrożnych   :riding:                                                                          https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Cześć dobrze trafiłeś na pewno pomożemy (chociaż ja akurat to raczej ścigacza jeszcze szukam 37l :biggrin: ) 

Opublikowano

Dziękuję za przywitania :biggrin:

Opublikowano

Cześć

Konfucjusz: Po­wiedz mi, a za­pomnę. Po­każ mi, a za­pamiętam. Pozwól mi zro­bić, a zro­zumiem.

2010-2012: BMW F650 '95 48KM; 2014-2018: Suzuki GSF Bandit S 600 '96 78KM "Smokey"; 2017-: AJP PR3 240 Supermoto '17 23KM "Rowerek"

• 3 tygodnie później...