Bartosz Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Z racji tego, że w ostatni weekend robiłem z kolegą tripa celem zakupu motocykla i natrafiliśmy na tego bandziora http://olx.pl/oferta/suzuki-bandit-600-s-dowod-v5-CID5-ID6FX6Z.html#4f4cdf0d84 stan mocno odbiega od tego co możecie zaobserwować na zdjęciach, każdy plastik jest pęknięty, lewa część owiewek połapana na trytki. Więc jeśli ktoś by miał ochotę go zobaczyć serdecznie odradzam. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość henry1125 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 a skąd on ma 90 kucy? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 16 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 jak szukacie w takich pieniądzach to nic dziwnego. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 16 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 ja w podobnym stanie kupiłem nakeda i troche pracy i było super ! wszystko zależy od stanu mechanicznego! Andrzej ma rację że w takich pieniądzach to trudno o laleczkę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi