Skocz do zawartości

Spotkanie Motocyklowe W Pit Stop Burger - 20.08.2014

Suchy-wolk

Rekomendowane odpowiedzi

flm_1408214181__burger_fb_event.png

Z okazji nowych burgerów wprowadzanych do menu lokalu Pit Stop Burger, właściciel zaprasza na wypróbowanie nowych kanapek w specjalnej cenie od godziny 19.00 w środę 20 sierpnia 2014.

Nowe burgery o nazwach "Usa detroit" oraz "Hot-road" będą do kupienia za 14zł lub 17zł w zestawie z frytkami. Oczywiście dla posiadaczy kart rabatowych FŁM, reszta pozycji z menu cały czas pozostaje objęta rabatami -15% ! :smile:
------
Na miejscu będzie także ekipa z Red-Bull i rozda schłodzone energetyki dla przybyłych motocyklistów!

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Sory jak mam zjeść fast food za 17zł po rabacie to w tej cenie zjem zdrowy posiłek z dwóch dań  ,nie wróże mu długiej egzystencji na rynku ,pozdrowienia dla głodomorów 

Darmowe Ogłoszenia Lokalne     Malito.pl

Robert - a myślisz, że dlaczego tam się zmienia co chwilę właściciel? Nie dość, że miejsce raczej średnie to jeszcze zawsze ceny zupełnie z mniej szanownej części pleców...

To ja już wolę podjechać na chińczyka do Ryśka na Retkinię (obok pizzerii Dwie Dłonie na Kusocińskiego) i za 10 zł mam świeżutkiego kurczaka po indyjsku.

Stayin' Alive

Instruktor motocyklowy w MotoInstruktor, Szkoła MotocyklowaTurbo i KULIKowisko.pl
Ratownik MotoPozytywni.pl

Jeśli instruktor siadaąąaz kursantem na tylne siedzenie, podczas zajęć w ruchu drogowym, to ok.
Jeśli jedzie autem i mądrzy się przez radio, to amator i niewiele przekaże podczas zajęć.

Co do szkolenia w aglomeracji łódzkiej, to ja proponuję szkołę Turbo, gdzie szkoli motoTomasz.

Sory jak mam zjeść fast food za 17zł po rabacie to w tej cenie zjem zdrowy posiłek z dwóch dań  ,nie wróże mu długiej egzystencji na rynku ,pozdrowienia dla głodomorów 

Ale okazja do spotkania jest ? jest i pojeździ się przy tej okazji :moto:

Byłem ostatnio w niedzielę ;) Szału kulinarnego nie było i nie polecam jechać moto. 

Jak zjadłem Monster Trucka to nie mogłem wejść na moto :P.

Jedzenie całkiem oki. Pewnie wpadne do nich na steaka i zobaczymy co jeszcze spier... bo ostatnio z wysmażeniem był problem ;) poza tym tam już nie da się oszukać

I nastawcie się od razu na problemy z jedzeniem bo ciężko się do tej bułki dobrać ;)

PS

Jejku ilu oszczędnych ekspertów kulinarnych się znalazło :P.

Aż dziwne że nie było takiego lamentu jak wszyscy latali do Kruszowa na mierne żarcie :P

Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!!

Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie.

Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!!

Wystarczy pogaduch o Kruszowie, budce Pana Mecia z chińskim itp. kto będzie chciał to przyjedzie i sprawdzi jak smakuje burger.

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Byłem i zachęcam.. Burgery są dobre i knajpa też niezła. Dzisiaj też jadę mimo tego, że ostatnio zostałem autorem nieporozumienia fiskalnego :smile: ale cóź smakowało mi wiec wybaczam. To nie jest żaden śmieciowy fast food... Teraz taka tendencja na rynku łodzkim że hamburgery są wysokiej klasy, przykładem mogą być podobne lokale: Łódzkie Burgery na Offie, Byk Burger lub Jerry's na Pietrynie.

LwG i smacznego.

Jak zjadłem Monster Trucka to nie mogłem wejść na moto

Ridrick "Monster Truck" to 400g wołowiny o ile dobrze pamiętam .... musiałeś być głodny co? 

Ridrick "Monster Truck" to 400g wołowiny o ile dobrze pamiętam .... musiałeś być głodny co?

Trzeba dbać o linię

Bułki mogliby mieć lepsze.

Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!!

Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie.

Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!!

Mi osobiście średnio smakowały ... bułka krucha że ciężko było ją trzymać, mięso też tak średnio jakoś - może to kwestia gustu. Wziąłem zestaw z frytkami i surówką, surówki tyle co biorę na jeden gryz a frytek może z 15 sztuk ... 

Łódzkie Burgery na offie niszczą ich w przedbiegach. Jeżeli Pit-stop burger nie zmieni się to cięzko będzie mu się utrzymać na rynku ...

Powinni dorzucić takiego hamburgera do menu aby samemu można było go skomponować. Każdy by miał cos dla siebie :smile: ... I mógłby się nazywać Liberty, Freedom albo American Dream  :smile: hahahaha

Ja dziś do pracy zamówiłem i chyba więcej nie będę. Żarcie jechało godzinę, frytek rzeczywiście mizernie, mix sałat jak to piszą, to dwa różne liście sałat, sam kotlet może być, bułka się rozpadła i razem z dojazdem wyszło 29 zyli czyli 6 zł z PitStopu na Drewnowską.