Suchy-wolk Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Z okazji nowych burgerów wprowadzanych do menu lokalu Pit Stop Burger, właściciel zaprasza na wypróbowanie nowych kanapek w specjalnej cenie od godziny 19.00 w środę 20 sierpnia 2014.Nowe burgery o nazwach "Usa detroit" oraz "Hot-road" będą do kupienia za 14zł lub 17zł w zestawie z frytkami. Oczywiście dla posiadaczy kart rabatowych FŁM, reszta pozycji z menu cały czas pozostaje objęta rabatami -15% ! ------Na miejscu będzie także ekipa z Red-Bull i rozda schłodzone energetyki dla przybyłych motocyklistów! 1 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 jak nie zapomnę to zajadę 0 Cytuj kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor STG Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Będę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemiczna Malina Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 jak mnie kto zgarnie to wpadnę 1 Cytuj Too fast to live, too young to die !!! Moje motofotografie - http://motocykle-lodz.pl/topic/6133-mototematycznie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Może podjadę 1 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto-pol72 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Sory jak mam zjeść fast food za 17zł po rabacie to w tej cenie zjem zdrowy posiłek z dwóch dań ,nie wróże mu długiej egzystencji na rynku ,pozdrowienia dla głodomorów 3 Cytuj Darmowe Ogłoszenia Lokalne Malito.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Pszybędę zobaczę ,obniucham ha ha 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoTomasz Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Robert - a myślisz, że dlaczego tam się zmienia co chwilę właściciel? Nie dość, że miejsce raczej średnie to jeszcze zawsze ceny zupełnie z mniej szanownej części pleców... To ja już wolę podjechać na chińczyka do Ryśka na Retkinię (obok pizzerii Dwie Dłonie na Kusocińskiego) i za 10 zł mam świeżutkiego kurczaka po indyjsku. 1 Cytuj Stayin' AliveInstruktor motocyklowy w MotoInstruktor, Szkoła MotocyklowaTurbo i KULIKowisko.plRatownik MotoPozytywni.plJeśli instruktor siadaąąaz kursantem na tylne siedzenie, podczas zajęć w ruchu drogowym, to ok.Jeśli jedzie autem i mądrzy się przez radio, to amator i niewiele przekaże podczas zajęć.Co do szkolenia w aglomeracji łódzkiej, to ja proponuję szkołę Turbo, gdzie szkoli motoTomasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 hahaha, tego "kurczaka" co wcześniej grzebał w śmietniku za chlebem a potem zesrał się na parapet pobliskiej kamienicy 1 Cytuj kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor STG Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Sory jak mam zjeść fast food za 17zł po rabacie to w tej cenie zjem zdrowy posiłek z dwóch dań ,nie wróże mu długiej egzystencji na rynku ,pozdrowienia dla głodomorów Ale okazja do spotkania jest ? jest i pojeździ się przy tej okazji 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Byłem ostatnio w niedzielę Szału kulinarnego nie było i nie polecam jechać moto. Jak zjadłem Monster Trucka to nie mogłem wejść na moto . Jedzenie całkiem oki. Pewnie wpadne do nich na steaka i zobaczymy co jeszcze spier... bo ostatnio z wysmażeniem był problem poza tym tam już nie da się oszukać I nastawcie się od razu na problemy z jedzeniem bo ciężko się do tej bułki dobrać PS Jejku ilu oszczędnych ekspertów kulinarnych się znalazło . Aż dziwne że nie było takiego lamentu jak wszyscy latali do Kruszowa na mierne żarcie 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rebel Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Nie przesadzaj, Kruszów jest OK. przynajmniej świeże, bo bardzo duży obrót mają. 0 Cytuj Live slow!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Kruszów ja znam od zaplecza.. Czy świeże .. nie jestem pewien.. Kto nie widział, niech je smacznego mniam :/ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 w takim razie dobrze, że byłam tam tylko raz qba zrobiłeś reklamę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Lusia jak zobaczyłem jak dwa karakony niosą "na plecach" marchewkę, a w zlewie leży łeb świni.. Jeszcze coś ...? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Wystarczy pogaduch o Kruszowie, budce Pana Mecia z chińskim itp. kto będzie chciał to przyjedzie i sprawdzi jak smakuje burger. 3 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boras Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Byłem i zachęcam.. Burgery są dobre i knajpa też niezła. Dzisiaj też jadę mimo tego, że ostatnio zostałem autorem nieporozumienia fiskalnego ale cóź smakowało mi wiec wybaczam. To nie jest żaden śmieciowy fast food... Teraz taka tendencja na rynku łodzkim że hamburgery są wysokiej klasy, przykładem mogą być podobne lokale: Łódzkie Burgery na Offie, Byk Burger lub Jerry's na Pietrynie. LwG i smacznego. Jak zjadłem Monster Trucka to nie mogłem wejść na moto Ridrick "Monster Truck" to 400g wołowiny o ile dobrze pamiętam .... musiałeś być głodny co? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Ridrick "Monster Truck" to 400g wołowiny o ile dobrze pamiętam .... musiałeś być głodny co? Trzeba dbać o linię Bułki mogliby mieć lepsze. 1 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Mi osobiście średnio smakowały ... bułka krucha że ciężko było ją trzymać, mięso też tak średnio jakoś - może to kwestia gustu. Wziąłem zestaw z frytkami i surówką, surówki tyle co biorę na jeden gryz a frytek może z 15 sztuk ... Łódzkie Burgery na offie niszczą ich w przedbiegach. Jeżeli Pit-stop burger nie zmieni się to cięzko będzie mu się utrzymać na rynku ... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Rolek Ty to lepiej przejdź wyłącznie na surówki 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martucha Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Frytki belgijskie całkiem spoko, zapiekane ziemniaczki też smaczne, w hamburgerze mam wrażenie mało dodatków, ale nie jadłam, więc pewności nie mam. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boras Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Powinni dorzucić takiego hamburgera do menu aby samemu można było go skomponować. Każdy by miał cos dla siebie ... I mógłby się nazywać Liberty, Freedom albo American Dream hahahaha 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 2 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Ja dziś do pracy zamówiłem i chyba więcej nie będę. Żarcie jechało godzinę, frytek rzeczywiście mizernie, mix sałat jak to piszą, to dwa różne liście sałat, sam kotlet może być, bułka się rozpadła i razem z dojazdem wyszło 29 zyli czyli 6 zł z PitStopu na Drewnowską. 1 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shimen Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Widzę jednak sporo skrajnych opinii - trzeba będzie wreszcie samemu przekonać się jak tam jest naprawdę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi