Kazik96 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 godzina 15, żeby się nie spieszyć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boroś Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 ZOO o której? 0 Cytuj boroś LwG! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hosel Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Jak ta wilgoc nie odparuje z tego asfaltu to nie dam rady z moja torowka na przodzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boroś Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Zobaczymy co pogoda przyniesie Mam mały poślizg, który to kościół? Może zdążę dojechać na odprowadzenie na salę. 0 Cytuj boroś LwG! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boroś Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Jak deszcz nie lunie, to trzy maszyny jadą 0 Cytuj boroś LwG! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miqul Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 to poczekajcie pod tym zoo już się zbieram 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master611 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 ja odpadam,zaczyna grzmiec u mnie i chmurzyc sie ;/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boroś Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 U mnie słońce wychodzi ale nadal nie wiadomo który kościół. Startuje o 16 i nie wiem gdzie Was łapać 0 Cytuj boroś LwG! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin94 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 koscioł w Borszewicach slub 17.30 jak by ktos nie dał rady na 16 do Wodzierad mowie opona to na spokojnie przeniez nikt nie bedzie szalał tutaj z konwojem Hostel u mnie asfalt jest suchy na ten moment i sie ładnie wypogadza wiec powinno byc spokojnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boroś Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 O której startujecie? Nie wiem który kierunek obierać. Ruszam 16 - 16.15 z Łodzi Borszewice mam bliżej od Łasku, ale jak ruszacie około 17 to powinniśmy zdążyć do Wodzieradów 0 Cytuj boroś LwG! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hosel Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Sorki odpadam zona wyciagnela mnie na zakupy do zobaczyska na asfalcie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boroś Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 (edytowane) No to pranie i suszenie kombi było teraz butki wysuszyć i za zdrowie młodych chlapnąć STO LAT MŁODEJ PARZE Edytowane 16 Sierpnia 2014 przez boroś (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj boroś LwG! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik96 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Może na poprawiny powinniśmy wpaść 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dorka Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Jasne ja jestem zaaa,,,trzeba do młodego napisać Sto lat dla młodej pary,,, 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzikkk Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 (edytowane) No i plecakom sie trafiło tym razem pozdrooo i zdrowie młodych Fotky gdzie ???? Edytowane 16 Sierpnia 2014 przez Radzikkk (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ManiekCBR Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Kolejna fajna obstawa i do tego w super towarzystwie no to sto lat mlodych 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boroś Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 A foty są w telefonie teraz czas na opijanie zdrowia młodych. Jak ogarne to powrzucam cierpliwości hehe 0 Cytuj boroś LwG! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dorka Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 (edytowane) fotki będą jutro ok??? towarzystwo super,obstawa super miło nam CBR:)ZA MIŁY KOMENTARZ Edytowane 16 Sierpnia 2014 przez dorka (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dorka Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin94 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 (edytowane) Obstawka była zjebista wam powiem naprawde mimo takiej pogody to wszystko wyszło super a mina brata jak wjeżdzalicie na podwórko była nie zapomniana ) pewnie ze dostało sie i plecakom a co oni jacys gorsi ;p jeszcze raz wielkie dzieki a w buźce potem nawet tańczyli mam nadzieje ze w czwartek sie widzimy ) A ManiekCBR pod kosciołem to jak wkładałem butelki do bagażnika to nic nie widziałem przez Ciebie Edytowane 17 Sierpnia 2014 przez Marcin94 (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ManiekCBR Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 No fakt mala zaslona dymna powstala 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dorka Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Ciesze sie ze sie wszystkim podobalo bylo zajefajnie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boroś Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 1 Cytuj boroś LwG! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin94 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 (edytowane) cos tu mam ale jeszcze mam 2 fajne tylko nie moge wysłac bo sie nie mieszcza chyba ze ktos z was cos napisze to wezme w drugiej wiadomosci Edytowane 21 Sierpnia 2014 przez Marcin94 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dorka Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Radzikkk podaj maila 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi