Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Obstawa Slubu 16.08.2014

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

godzina 15, żeby się nie spieszyć :smile:

Opublikowano

ZOO o której?

boroś

ccm250.png LwG!

Opublikowano

Jak ta wilgoc nie odparuje z tego asfaltu to nie dam rady z moja torowka na przodzie

Opublikowano

Zobaczymy co pogoda przyniesie ;)

Mam  mały poślizg, który to kościół? Może zdążę dojechać na odprowadzenie na salę. 

boroś

ccm250.png LwG!

Opublikowano

Jak deszcz nie lunie, to trzy maszyny jadą :smile:

boroś

ccm250.png LwG!

Opublikowano

to poczekajcie pod tym zoo już się zbieram

Opublikowano

ja odpadam,zaczyna grzmiec u mnie i chmurzyc sie ;/

Opublikowano

U mnie słońce wychodzi :smile: ale nadal nie wiadomo który kościół. Startuje o 16 i nie wiem gdzie Was łapać :sad2:

boroś

ccm250.png LwG!

Opublikowano

koscioł w Borszewicach slub 17.30 jak by ktos nie dał rady na 16 do Wodzierad :smile: mowie opona to na spokojnie przeniez nikt nie bedzie szalał tutaj z konwojem :smile:

Hostel u mnie asfalt jest suchy na ten moment :smile: i sie ładnie wypogadza wiec powinno byc spokojnie

Opublikowano

O której startujecie? Nie wiem który kierunek obierać. Ruszam 16 - 16.15 z Łodzi

Borszewice mam bliżej od Łasku, ale jak ruszacie około 17 to powinniśmy zdążyć ;) do Wodzieradów 

boroś

ccm250.png LwG!

Opublikowano

Sorki odpadam zona wyciagnela mnie na zakupy do zobaczyska na asfalcie

Opublikowano (edytowane)

No to pranie i suszenie kombi było teraz butki wysuszyć i za zdrowie młodych chlapnąć ;) STO LAT MŁODEJ PARZE :biggrin:

Edytowane przez boroś (wyświetl historię edycji)

boroś

ccm250.png LwG!

Opublikowano

Może na poprawiny powinniśmy wpaść :P

Opublikowano

Jasne ja jestem zaaa,,,trzeba do młodego napisać:smile:

Sto lat dla młodej pary,,,

Opublikowano

Kolejna fajna obstawa i do tego w super towarzystwie :smile: no to sto lat mlodych :smile:

Opublikowano

A foty są w telefonie :biggrin: teraz czas na opijanie zdrowia młodych. Jak ogarne to powrzucam cierpliwości hehe

boroś

ccm250.png LwG!

Opublikowano (edytowane)

Obstawka była zjebista wam powiem naprawde mimo takiej pogody to wszystko wyszło super a mina brata jak wjeżdzalicie na podwórko była nie zapomniana :smile:) pewnie ze dostało sie i plecakom a co oni jacys gorsi ;p jeszcze raz wielkie dzieki a w buźce potem nawet tańczyli :smile: mam nadzieje ze w czwartek sie widzimy :smile:)

A ManiekCBR pod kosciołem to jak wkładałem butelki do bagażnika to nic nie widziałem przez Ciebie :smile:

Edytowane przez Marcin94 (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

No fakt mala zaslona dymna powstala :smile:

Opublikowano

Ciesze sie ze sie wszystkim podobalo bylo zajefajnie

Opublikowano (edytowane)

cos tu mam ale jeszcze mam 2 fajne tylko nie moge wysłac bo sie nie mieszcza chyba ze ktos z was cos napisze to wezme w drugiej wiadomosci :smile:

post-3956-0-66131800-1408619806_thumb.jpg

post-3956-0-02432800-1408619922_thumb.jpg

post-3956-0-90492900-1408619933_thumb.jpg

Edytowane przez Marcin94 (wyświetl historię edycji)