Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Obstawa Slubu 16.08.2014

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Siema :smile: moj brat bierze slub w ten weekend i chciałem mu zrobic obstawke sam tez jezdzi na motocyklu bo zawsze o tym myslałem patrzac na niego jak on sie tym zachwyca :smile: moze nie udzielam sie duzo na forum postami to dość duzo czytam a co jakis czas stawiam sie na spotkaniach nawet w zeszły czwartek byłem dosc charakterystyczna osoba bo miałem podarte spodnie po spotkaniu z ziemia :smile: Slub jest o godzinie 17.30 ale z domu młodego Wodzierady planujemy wyjechac około godziny 16 i to tutaj odbyła by sie zbiorka, prosił bym i pisanie kto był by zainteresowany poniewaz robie mu niespodzianke to musze sam kupic prezety dla was i chciał bym wiedziec jaka ilosc :smile: a z dotarciem nie powinniescie miec problemow poniewaz widze ze latacie w tych okolicach Lutomiersk, Szadek, Pabianice, Łask itp

Edytowane przez Marcin94 (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

Witam dobry z Ciebie kolo,najpierw wypadałoby się przywitać!

Wszedłeś na forum i odrazu chcesz obstawki!

Czy brat jest na forum?

Opublikowano

daleko nie mam,moze podbije

Opublikowano

przywitałem sie spokojnie zobacz w  powitalni :smile:

Opublikowano

Kurka.... szkoda, że właśnie wyjeżdżam na weekend, chętnie bym podjechała dla Mariusza. Może ktoś podjedzie... nawet jak obok samochodu jedzie tylko kilka motocykli to jest fajna obstawka :smile:

Opublikowano

Ja niestety pracuje w sobote ale porozmawiam z moim kierowca.Mam nadzieje,ze pojedzie ;)

Opublikowano

a tak wgl to jakis dokladniejszy adres? xd czy mamy szukac sobie ?:biggrin:

Opublikowano

Wodzierady 42 :smile: taki na zółto obtynkowny dom wies nie jest duza wiec na spokojnie dacie rade:) a jak od łasku byscie jechali to w prawo na lutomiersk i dom po prawej stronie jezeli od kwiatkowic/dobruchów to prosto za straza tez prosto na krzyżówce i tez po prawej stronie dom  a od strony lutomierska za zakrętem bedzie to jakis 3 dom po lewej stronie :smile: myśle ze znajdzicie bo na bramie powinny byc jakieś balony możliwe ze także bedzie wóz strażacki ze straży :smile: inne wesele nie jest przewidziane wiec na lajcie :smile:

Opublikowano

Zanosi się na niską frekfencje

a szkoda...ja mysle podbic

Opublikowano

a szkoda...ja mysle podbic

a skąd startujesz bo zmyłke robisz ;-D Poddębice czy Łódź?

Opublikowano

może nie bedzie tak źle jak to wyglada choc jezeli jakis wasz znajomy chce podbic to nie ma problemu zawsze bedzie wam razniej w wiekszej grupie jechac :smile: wiecej decybeli bedzie :smile:

Opublikowano

a skąd startujesz bo zmyłke robisz ;-D Poddębice czy Łódź?

poddebice jak juz

Opublikowano

Startuje ktos z lodzi?

My może będziemy jechać...

Opublikowano

My może będziemy jechać...

a skad ruszacie?mozna sie gdzies zjechac i z lodzi ruszyc razem
Opublikowano (edytowane)

Ja będę na 100% i kolega da mi znać czy będzie czy nie.

Edytowane przez Kazik96 (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

no ja mam zamiar sie wybrac jezeli pogoda w miare wytrzyma

Opublikowano

no ja mam zamiar sie wybrac jezeli pogoda w miare wytrzyma

Pogoda musi być.Jak narazie pięknie słonce świeci.

Opublikowano

Jak sie wyrobie to wystartuje:) pogoda sie klaruje:)

Opublikowano (edytowane)

no to pozostaje sie modlic o pogode ;p 

aaaa...u mnie wlasnie leje ; /

Edytowane przez master611 (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

Jak ktoś będzie leciał z Łodzi to chętnie się dołaczę.Jak narazie ustalone z Kazik96 miejsce spotkania pod Zoo.