Skocz do zawartości

Obstawa Slubu 16.08.2014

Marcin94

Rekomendowane odpowiedzi

Siema :smile: moj brat bierze slub w ten weekend i chciałem mu zrobic obstawke sam tez jezdzi na motocyklu bo zawsze o tym myslałem patrzac na niego jak on sie tym zachwyca :smile: moze nie udzielam sie duzo na forum postami to dość duzo czytam a co jakis czas stawiam sie na spotkaniach nawet w zeszły czwartek byłem dosc charakterystyczna osoba bo miałem podarte spodnie po spotkaniu z ziemia :smile: Slub jest o godzinie 17.30 ale z domu młodego Wodzierady planujemy wyjechac około godziny 16 i to tutaj odbyła by sie zbiorka, prosił bym i pisanie kto był by zainteresowany poniewaz robie mu niespodzianke to musze sam kupic prezety dla was i chciał bym wiedziec jaka ilosc :smile: a z dotarciem nie powinniescie miec problemow poniewaz widze ze latacie w tych okolicach Lutomiersk, Szadek, Pabianice, Łask itp

Edytowane przez Marcin94 (wyświetl historię edycji)

Kurka.... szkoda, że właśnie wyjeżdżam na weekend, chętnie bym podjechała dla Mariusza. Może ktoś podjedzie... nawet jak obok samochodu jedzie tylko kilka motocykli to jest fajna obstawka :smile:

Wodzierady 42 :smile: taki na zółto obtynkowny dom wies nie jest duza wiec na spokojnie dacie rade:) a jak od łasku byscie jechali to w prawo na lutomiersk i dom po prawej stronie jezeli od kwiatkowic/dobruchów to prosto za straza tez prosto na krzyżówce i tez po prawej stronie dom  a od strony lutomierska za zakrętem bedzie to jakis 3 dom po lewej stronie :smile: myśle ze znajdzicie bo na bramie powinny byc jakieś balony możliwe ze także bedzie wóz strażacki ze straży :smile: inne wesele nie jest przewidziane wiec na lajcie :smile:

może nie bedzie tak źle jak to wyglada choc jezeli jakis wasz znajomy chce podbic to nie ma problemu zawsze bedzie wam razniej w wiekszej grupie jechac :smile: wiecej decybeli bedzie :smile: