Kronos Max Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Witam wszystkich . Jest to mój pierwszy post więc kłaniam się nisko i wszystkich pozdrawiam . Jak w temacie szukam właścicieli jednośladów do nakręcenia teledysku .(kobiet i mężczyzn )Jak zauważyłem był już podobny temat lecz nie został ukończony . Ja jestem konkretny i jak coś już robię to do końca Piosenka jest już ukończona a oto link http://guciofilucio.wrzuta.pl/audio/aMaxQuRFBQd/tak_mnie_krecia to link do profilu na facebooku https://www.facebook.com/KronosMaxOgólnie scenariusz nie jest ukończony , jest za to ogólny zarys .Grupowa jazda motorami na autostradzie w okolicach Strykowa.Ujecia na mostach przecinających autostradę .Wieczorne ognisko za miastem - macie jakies propozycje gdzie konkretnie ?Jeżdzimy na motorach wokół ogniska , w środku tańczą tancerki , tancerze ( jak się znajdą ) i śpiewa vokalista .Jak starczy mi środków morze jakaś pirotechnika .Szukam też motoru ( do głównej roli ) najchętniej harley lub podobny z dużą ilością chromu . Wszelkie pomysły mile widziane
Arecki_ELW Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Pomysł fajny, ale na dzień dobry zapraszamy do powitalni...
Kofi Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2014 chyba duże to ognisko musi być ...
chylon Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2014 jak będzie kręcone w weekend to ja i moja żonka Gonia jesteśmy zainteresowani czyli Honda i Suzuki GSX-R Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039
PIELGRZYM Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2014 przywitanie to podstawa ale ogólnie jestem za fajny zarys
Lans Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2014 spoko pomysł ale muza SZAŁU nie zrobi ... Niestety na chwile obecną moge przyjechać jedynie skuterem 2
Kronos Max Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Dzieki wszystkim za zainteresowanie Zdaje sobie sprawe że są lepsze piosenki i wykonawcy ale nie ma takiego kawałka który wszystkim by się podobał . Kolego Lans weż pod uwagę że ta piosenka była zrobiona w domu .(na pewno kiedyś zrobię lepszą ) Wracając do teledysku . Jeśli chodzi o dzięń to będzie to tylko sobota lub niedziela - pracuje na etacie więc .............. Morzemy zacząć jak tylko zbierze się grupa no i ten motor z dużą ilością chromu Napisałem też do kilku grup tanecznych czy mogli by wystapić . A jeśli chodzi o miejsce to czy zna ktoś z was coś co by się nadało w miare blisko łodzi ?
chylon Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Napisz do naszej koleżanki Fatum ona prowadzi fajną grupe taneczną Jak już ustalisz czas kręcenia daj info na priwa Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039
Kronos Max Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Napisałem do koleżanki Fatum . Na razie brak odpowiedzi .
boroś Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Cierpliwości, są wakacje, urlopy itp. boroś LwG!
Sebol Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2014 W moim plastiku,chrom tylko na kluczyku 2
boroś Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Skontaktuj się z intruz25 On ma dużo chromu. boroś LwG!
intruz25 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Siemka -Z tego baroś mówił to jesteśmy sąsiadami z jednej klatki Też tylko mam czas tylko w weekendy Jak by coś to dzwoń numer wyślę ci na prive albo przez borosia
Kronos Max Opublikowano 4 Września 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2014 chyba jednak teledysk trzeba będzie zrobić bez tancerek ,tancerzy (brak chętnych ) a co powiecie na tą niedziele na trasie do Głowna ? aha zapomniałem dodać jest już nagrana kolejna piosenka która podoba się zdecydowanie bardziej od poprzednich i chyba do tej będzie pierwszy teledysk a jak wy sądzicie ? http://guciofilucio.wrzuta.pl/audio/9eMleJhzP7H/kronos_max_-_ciebie_chce
Kronos Max Opublikowano 20 Października 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Października 2014 Wstępnie z kamerzystą umówiony jestem na sobotę - niedzielę 25-26 pażdziernik o ile dopisze pogoda . Czy ktoś jest chętny ?
AndrzejCBR Opublikowano 20 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2014 Dobra ok muzyka disco no slychac. Niestety nie mam moto z duża ilościa chromu. Jeśli moja cebra Ci wystarczy masz ja w "nasze motocykle"
Rogal Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2014 Sobota pracująca, wiec tylko po 15... Jak pogoda dopisze, mogę zebrać z 3 dodatkowe maszyny. Ale szczerzę na pogodę bym nie liczył Może nawet ktoś zatańczy ...
jaquzie Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2014 mogę podjechać. dajcie tylko konkretny czas i miejsce. foto 2oo macie w linku w stopce. ps. na autobahnie w okolicach strykowa dość duży ruch, może być ciężko coś sensownego nakręcić - nie wiem jaki macie zamysł (w okolicach łasku jest fajna nowa autobahn'a - i ruchu tam prawie nie ma). wszystko zależy oczywiście od.. pogody. W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆
Marek123 Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2014 Okolice Strykowa to kiepski pomysł, jak już zostało to zauważone. Nie wierzę w dobre ujęcia od pierwszego strzału, a ruch tam nieprzeciętny. Porada od fotografa - załatw sobie zgodę na wjazd na odcinek S8 za Łaskiem w stronę Wrocławia, na zdjęciach od autostrady nikt nie odróżni (w końcu to teledysk, a nie dokument), a spokój będzie. Odcinek A1 z asfaltem jest też bodajże w okolicach Woli Rakowej pod Łodzią, kiedyś jadąc tamtymi drogami zdziwiłem się bramkami "w polu" Jeśli mają być ujęcia dalekie to optymalne będzie S8. Na upartego da się ogarnąć duble na istniejącym odcinku S8 między krajową jedynką, a obwodnicą Pabianic, gdzie ruch jest niewielki. Trzeba tylko przemyśleć logistykę nawrotów ekipy na motocyklach na węzłach do powtórek żeby nie zeszło paliwa jak na manewrach - w setkach litrów na godzinę Chyba że na kolejnych wiaduktach ustawisz kamerę z kamerzystą aby mieć kilka ujęć za jednym przejazdem w jedną stronę i kolejnych kilka przy powrocie. Nawet na S14 omijającej Pabianice już prędzej bym się za to zabrał niż pod Strykowem. Popatrz na mapę, policz wiadukty http://umapa.pl/eOzfh 1 KONTO DO SKASOWANIA
Kronos Max Opublikowano 16 Maja 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2015 (edytowane) Witam po zimowej przerwie . Gdy by ktoś pytał o teledysk to nie odbył się z powodu braku chętnych ! Ogólnie to przez to bardzo zawiodłem się na ludziach , bliższych i dalszych znajomych . Jeśli ktoś nie ma ochoty na zabawę w teledysk to na cholerę się umawiać a potem odmawiać . Dokładnie ta sama historia była z tancerkami i to z nie jednej grupy . Jestem fanem jednośladów i jeśli znajdą się chętni to oczywiście teledysk powstanie . W między czasie powstał inny teledysk (mój pierwszy zapraszam do obejrzenia . https://youtu.be/gAM7Dcd4aLo Edytowane 17 Maja 2015 przez Kronos Max (wyświetl historię edycji)
Rekomendowane odpowiedzi