Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Teledysk - Potrzebni Właściciele Jednośladów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich . Jest to mój pierwszy post więc kłaniam się nisko i wszystkich pozdrawiam . :smile:
Jak w temacie szukam właścicieli jednośladów do nakręcenia teledysku .(kobiet i mężczyzn )

Jak zauważyłem był już podobny temat lecz nie został ukończony . Ja jestem konkretny i jak coś już robię to do końca :biggrin:

Piosenka jest już ukończona a oto link     http://guciofilucio.wrzuta.pl/audio/aMaxQuRFBQd/tak_mnie_kreci

a to link do profilu na facebooku              https://www.facebook.com/KronosMax

Ogólnie scenariusz nie jest ukończony , jest za to ogólny zarys .

Grupowa jazda motorami na autostradzie w okolicach Strykowa.Ujecia na mostach przecinających autostradę .

Wieczorne ognisko za miastem - macie jakies propozycje gdzie konkretnie ?

Jeżdzimy na motorach wokół ogniska , w środku tańczą tancerki , tancerze ( jak się znajdą :smile:  ) i śpiewa vokalista .

Jak starczy mi środków morze jakaś pirotechnika .

Szukam też motoru ( do głównej roli ) najchętniej harley  lub podobny z dużą ilością chromu .

Wszelkie pomysły mile widziane :biggrin:

Opublikowano

Pomysł fajny, ale na dzień dobry zapraszamy do powitalni...

128330.png
Opublikowano

Czyli disco w polu :biggrin:

ja chętny :P

Opublikowano

chyba duże to ognisko musi być ...

thumb_flm_1400674132__kofi.jpg
Opublikowano

przywitanie to podstawa ale ogólnie jestem za fajny zarys :smile:

Opublikowano

Jestem za 

Opublikowano

Dla mnie pomysl fajny:)

Opublikowano

Może być ;)

boroś

ccm250.png LwG!

Opublikowano

spoko pomysł ale muza SZAŁU nie zrobi ...

Niestety na chwile obecną moge przyjechać jedynie skuterem :biggrin:

Opublikowano

Aby zielony był ha ha

Opublikowano

Dzieki wszystkim za zainteresowanie :biggrin:

Zdaje sobie sprawe że są lepsze piosenki i wykonawcy ale nie ma takiego kawałka  który wszystkim by się podobał . Kolego Lans weż pod uwagę że ta piosenka była zrobiona w domu .(na pewno kiedyś zrobię lepszą ) :smile:

Wracając do teledysku .

Jeśli chodzi o dzięń to będzie to tylko sobota lub niedziela - pracuje na etacie więc ..............

Morzemy zacząć jak tylko zbierze się grupa no i ten motor z dużą ilością chromu  :moto:

Napisałem też do kilku grup  tanecznych czy mogli by wystapić .

A jeśli chodzi o miejsce to czy zna ktoś z was coś co by się nadało w miare blisko łodzi ?

Opublikowano

Napisałem do koleżanki Fatum . Na razie brak odpowiedzi .

Opublikowano

Cierpliwości, są wakacje, urlopy itp. :smile:

boroś

ccm250.png LwG!

Opublikowano

W moim plastiku,chrom tylko na kluczyku :biggrin:

Opublikowano

Skontaktuj się z intruz25 On ma dużo chromu. 

boroś

ccm250.png LwG!

Opublikowano

Siemka -Z tego baroś mówił to jesteśmy sąsiadami z jednej klatki :pa: Też tylko mam czas tylko w weekendy

Jak by coś to dzwoń  numer wyślę ci na prive albo przez borosia :ph34r:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

chyba jednak teledysk trzeba będzie zrobić bez tancerek ,tancerzy (brak chętnych ) a co powiecie na tą niedziele na trasie do Głowna ?

aha zapomniałem dodać jest już nagrana kolejna piosenka która podoba się zdecydowanie bardziej od poprzednich i chyba do tej będzie pierwszy teledysk a jak wy sądzicie ?

http://guciofilucio.wrzuta.pl/audio/9eMleJhzP7H/kronos_max_-_ciebie_chce

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Wstępnie z kamerzystą umówiony jestem na sobotę - niedzielę 25-26 pażdziernik o ile dopisze pogoda . Czy ktoś jest chętny ?

Opublikowano

Dobra ok muzyka disco no slychac. Niestety nie mam moto z duża ilościa chromu. Jeśli moja cebra Ci wystarczy masz ja w "nasze motocykle" 

Opublikowano

Sobota pracująca, wiec tylko po 15...

Jak pogoda dopisze, mogę zebrać z 3 dodatkowe maszyny. Ale szczerzę na pogodę bym nie liczył :smile:
Może nawet ktoś zatańczy  :dance:

...

Opublikowano

mogę podjechać. dajcie tylko konkretny czas i miejsce.

foto 2oo macie w linku w stopce.

ps. na autobahnie w okolicach strykowa dość duży ruch, może być ciężko coś sensownego nakręcić - nie wiem jaki macie zamysł (w okolicach łasku jest fajna nowa autobahn'a - i ruchu tam prawie nie ma).

wszystko zależy oczywiście od.. pogody.

W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆

Opublikowano

Okolice Strykowa to kiepski pomysł, jak już zostało to zauważone. Nie wierzę w dobre ujęcia od pierwszego strzału, a ruch tam nieprzeciętny.

Porada od fotografa - załatw sobie zgodę na wjazd na odcinek S8 za Łaskiem w stronę Wrocławia, na zdjęciach od autostrady nikt nie odróżni (w końcu to teledysk, a nie dokument), a spokój będzie. Odcinek A1 z asfaltem jest też bodajże w okolicach Woli Rakowej pod Łodzią, kiedyś jadąc tamtymi drogami zdziwiłem się bramkami "w polu" ;) Jeśli mają być ujęcia dalekie to optymalne będzie S8.

Na upartego da się ogarnąć duble na istniejącym odcinku S8 między krajową jedynką, a obwodnicą Pabianic, gdzie ruch jest niewielki. Trzeba tylko przemyśleć logistykę nawrotów ekipy na motocyklach na węzłach do powtórek żeby nie zeszło paliwa jak na manewrach - w setkach litrów na godzinę ;) Chyba że na kolejnych wiaduktach ustawisz kamerę z kamerzystą aby mieć kilka ujęć za jednym przejazdem w jedną stronę i kolejnych kilka przy powrocie.

Nawet na S14 omijającej Pabianice już prędzej bym się za to zabrał niż pod Strykowem.

Popatrz na mapę, policz wiadukty :smile: http://umapa.pl/eOzfh

KONTO DO SKASOWANIA

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano (edytowane)

Witam po zimowej przerwie . Gdy by ktoś pytał o teledysk to nie odbył się z powodu braku chętnych ! Ogólnie to przez to bardzo zawiodłem się na ludziach , bliższych i dalszych znajomych .

Jeśli ktoś nie ma ochoty na zabawę w teledysk to na cholerę się umawiać a potem odmawiać .

Dokładnie ta sama historia była z tancerkami i to z nie jednej grupy .

Jestem fanem jednośladów i jeśli znajdą się chętni to oczywiście teledysk powstanie .

W między czasie powstał inny teledysk (mój pierwszy :smile:   zapraszam do obejrzenia .

https://youtu.be/gAM7Dcd4aLo

Edytowane przez Kronos Max (wyświetl historię edycji)
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...