barteklodz Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 (edytowane) ktoś był ? http://www.pekelnedoly.cz/ może jakaś wycieczka sierpień/wrzesień ? 3 dni wystarczy żeby obrócić ze zwiedzaniem Edytowane 11 Sierpnia 2014 przez barteklodz (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Bus, bagażówka stała trasa Łódź-Paryż(F)-Łódź 663-231-860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowicjuszka Opublikowano 2 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 hm a co w tym takiego ciekawego ? :-) 0 Cytuj speed means freedom of your soul :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arecki_ELW Opublikowano 2 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Jeśli dobrze doczytałem to w tych grotach jest jakiś moto-klub? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteklodz Opublikowano 2 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 ponoć tam jest moto knajpa gdzie się dojeżdża motocyklem pod sam stolik zasłyszane w trasie o tym miejscu bo ponoć jedyne takie w europie i stosunkowo blisko 0 Cytuj Bus, bagażówka stała trasa Łódź-Paryż(F)-Łódź 663-231-860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 3 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Moi znajomy z forum byli tam i oglądałem ich zdjęcia. Wjeżdża się do grot motocyklami. 0 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowicjuszka Opublikowano 3 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 hehe jak my do bunkrów w Jeleniu k. Tomaszowa Maz:_) hehe super fajna sprawa tylko ciemno jak nie wiem :-p 0 Cytuj speed means freedom of your soul :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hosel Opublikowano 3 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 hehe jak my do bunkrów w Jeleniu k. Tomaszowa Maz:_) hehe super fajna sprawa tylko ciemno jak nie wiem :-p Dobrze że jest ktoś taki jak Zdunek, Pan ze światłem :D 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowicjuszka Opublikowano 4 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 faktycznie jedyny pomyślał o dobrym sprzęcie hehe ale te nasze latareczki też coś dawały:_) 0 Cytuj speed means freedom of your soul :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi