dorka Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2014 :)moze kiedys sie rowniez wybierzemy 0 Cytuj
Hosel Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2014 :)moze kiedys sie rowniez wybierzemy obejrzymy go u mnie za "kilka" dni ;-) 0 Cytuj
Lancet Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Jak mi wreszcie te "chomąta" z obojczyka zdejmą, to się też wybiorę, pewnie z "małżowinką" 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting
Shimen Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Czy fotki robione podczas premiery w kinie Charlie są gdzieś dostępne czy tylko na użytek własny? 0 Cytuj
Suchy-wolk Opublikowano 16 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2014 Niedawno ruszyła przedsprzedaż pierwszego polskiego motocyklowego filmu „Droga wolna!” na DVD. Film kosztuje grosze – zaledwie 21zł, jak na polski rynek, to żadne pieniądze. Na płycie materiały dodatkowe w postaci 3 filmików z podróży. Zamówienia można składać pod tym adresem: http://sklep.mayfly.pl/droga-wolna-%28dvd%29---przedsprzedaz-cat-35-id-389.aspx 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
Rekomendowane odpowiedzi