dorka Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 :)moze kiedys sie rowniez wybierzemy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hosel Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 :)moze kiedys sie rowniez wybierzemy obejrzymy go u mnie za "kilka" dni ;-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dorka Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Ok:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Jak mi wreszcie te "chomąta" z obojczyka zdejmą, to się też wybiorę, pewnie z "małżowinką" 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shimen Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Czy fotki robione podczas premiery w kinie Charlie są gdzieś dostępne czy tylko na użytek własny? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 16 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Niedawno ruszyła przedsprzedaż pierwszego polskiego motocyklowego filmu „Droga wolna!” na DVD. Film kosztuje grosze – zaledwie 21zł, jak na polski rynek, to żadne pieniądze. Na płycie materiały dodatkowe w postaci 3 filmików z podróży. Zamówienia można składać pod tym adresem: http://sklep.mayfly.pl/droga-wolna-%28dvd%29---przedsprzedaz-cat-35-id-389.aspx 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi