guzon Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Przymierzam się do zmiany moto (Honda CB500 w świetnym stanie na sprzedaż) i zastanawiam się nad GSR 600 i FZ6 S2. Oba mają podobne parametry silników i w ogóle na pierwszy rzut oka i po jednej jeździe próbnej są podobne. Czy ktoś z szanownych forumowiczów miał okazję porównać oba motocykle lub może się wypowiedzieć na temat wad i zalet każdego z nich? A może warto zainteresować się jakimś innym sprzętem? Z góry dzięki za Wasze opinie. 0 Cytuj
LUBIANY Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Dla mnie Fazi okj wygodny i wyrywny 0 Cytuj
MOTORWINGS Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Weź po prostu to co znajdziesz w lepszym stanie W przypadku szukania używanego sprzętu o podobnych parametrach jest to moim zdaniem najlepsze kryterium.Obejrzyj sobie jeszcze Kawy Z750. Pozdrawiam Mateusz 1 Cytuj Polub nas na Facebook'u http://www.facebook.com/Motorwings
LUBIANY Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Dokładnie to co jest w najlepszym stanie 0 Cytuj
guzon Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Dzięki za rady, Yamaha FZ6 S2 kupiona. Po CB500 stwierdzam, że jest dobrze, a nawet bardzo dobrze Muszę poszukać teraz jakiejś bielizny termoaktywnej, bo mi zaczęło zawiewać tu i tam, co wcześniej nie było takie dokuczliwe. Kawa na pewno interesująca, szczególnie jak litrem mi na światłach spier.. Ale kolejna zmiana najwcześniej w przyszłym sezonie. 1 Cytuj
diclac Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2014 No to witamy w rodzinie FZ6 1 Cytuj
Baku5 Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2014 Również polecam Fazerkę. Sam jeżdżę i jestem zadowolony 0 Cytuj
sln Opublikowano 14 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2014 Sam się przymierzałem do takiego fazera (zmiana z xj600) ale trafiła się okazja i jest Kilofazer. Za to kumpel ma właśnie fz6s2 i sobie chwali i ceni . 0 Cytuj
guzon Opublikowano 14 Września 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Września 2014 Miałeś okazję przejechać się FZ6 kumpla? Jest tak zwana "przepaść" w porównaniu do Twojego kilofazera? Mówię oczywiście o przepaści na korzyść Twojego moto. 0 Cytuj
sln Opublikowano 14 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2014 (edytowane) niestety jeszcze nie miałem, ale go o to poproszę . Wiadomo fz6 nowsze i lżejsze (mój fazerek 2001 rocznik) na dodatek fz6 ma mniejszy zbiornik więc po zatankowaniu do pełna lepszy rozkład masy. Ale przewiozłem pasażerkę, i jeśli chodzi o miejsce z tyłu to na kilo: wieje mniej, wygodniej, szerzej, pewniej, nie grzeje wydech w tyłek . Edytowane 14 Września 2014 przez sln (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi