Wielkiwadek Opublikowano 23 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2012 Witam 0 Cytuj - Suzuki GSX 750F
Przemski Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2012 Siemaneczko, tam w Tych okolicach jest gdzieś mieścina Piorunów prawda? Słyszałem legendy o tym miejscu aż strach się wybrać i podobno drzewko popieszczone piorunem tam stoi? 0 Cytuj CENTRUM UBEZPIECZEŃ ul. Snycerska 1 róg ul. Zachodniej i Limanowskiego, Tel: 693 188 184 motocykle, samochody, mieszkania, domy, firmy, OC podróżne, polisy na życie, NNW i motocykle Służymy Wam również doradztwem, także dzwońcie, piszcie jeśli tylko macie jakieś pytania lub potrzebujecie pomocy w spr. ubezpieczeń. nasze.ubezpieczenie@gmail.com ZAPRASZAMY!!!
AndrzejCBR Opublikowano 16 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2012 Siemka orientuje się skąd jesteś ponieważ mam z tych okolic dziewczyne. Dozobaczenia na drodzeSiemka orientuje się skąd jesteś ponieważ mam z tych okolic dziewczyne. Dozobaczenia na drodze 0 Cytuj
piżmak Opublikowano 16 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2012 Powitać http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif 0 Cytuj
Aidekk Opublikowano 27 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2012 W dniu 2.01.2012 o 14:52, 'karton87' napisał(a): lutomiersk, konstantynów (tak dla ogólnego pojęcia lokalizacji )Aż tak źle z nami z geografii nie jest, a jak jest to i tak się nie przyznamy bo jest google ;)A w poprzednio wymienione rejony to ja z kumplem rowerem śmigam - bardzo ładne okolice i można spalić trochę kalorii na "mniejszym koniu". Motocykl rozleniwia.Do zobaczenia w Łodzi lub okolicach. 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...
Sławek89 Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2012 siema Przemo! tu Sławek z Łodzi:D 0 Cytuj
MONSTER Opublikowano 2 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2012 powitać http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/crash.gif 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi