pistolero85 Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Ktoś chętny na plażing nad zalewem w niedzielę 10.08.2014r Jadę autkiem, mogę zabrać to i tamto na grila, rzeczy do pływania i reszta bajerów. Możemy się umówić po trasie nad zalew np. w niedzielę o 10:00 w Rokicinach Chętni ? P.S. Chętnych zapraszam na browarkowanie na plażingu w m. Tresta 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Siema Do której tam będziesz ? Jade jutro do Piotrkowa, do rodziców a później się wybieram nad zalew to mogę na chwile zajrzeć, na małe bro Jak coś pisz sms / kontakt w profilu/ lewa 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanio Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 bylo dzwonic rafal :P polecam plaze na bronislawowie. o wiele mniej ludzi niz tresta czy karolinow 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pistolero85 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 w ten weekend planuję jechać... także jak oś to zapraszam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil89 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Z tego co obiło mi się o uszy to już nie ma po co jechać nad zalew Sulejowski w te okolice bo zaczął kwitnąć zalew i jest już zielona woda. 0 Cytuj Żyj tak jakbyś miał umrzeć jutro, marz tak jakbyś miał żyć wiecznie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanio Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 smialo mozna jechac na bronislawow woda nie jest zielona dzisiaj bylem na rybach to widzialem co jest piec 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi