Arecki_ELW Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 W sumie mógłbym się dołączyć... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemiczna Malina Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Zapraszam serdecznie, Projekt ma już nazwę "Latam-Kocham-Jestem" :-) jeśli czasowo się zgram z pierwszą osobą w środę ruszamy z koksem 0 Cytuj Too fast to live, too young to die !!! Moje motofotografie - http://motocykle-lodz.pl/topic/6133-mototematycznie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIELGRZYM Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 cześć, projekt super i chętnie bym się pisał ale moje moto wygląda lepiej niż ja i nie wiem czy to wytrzymam jak co to pisz pzdr 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fabis Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 jak coś jestem chętny do przyłączania 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemiczna Malina Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Bardzo się cieszę, że chętnych przybywa, do wszystkich piszę po kolei, jeżeli czekacie chwilę dłużej na umawianie się bądź wiadomość ode mnie wybaczcie, ale poza tym projektem prowadzę jeszcze kilka i czasem brakuje mi wolnej chwili 0 Cytuj Too fast to live, too young to die !!! Moje motofotografie - http://motocykle-lodz.pl/topic/6133-mototematycznie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arecki_ELW Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Mnie się nie spieszy, więc mogę ustawić się na końcu kolejki... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ramona Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 ja tez sie dolacze chetnie. to moze fajnie wyjsc 0 Cytuj „Choćbym pędził ciemną doliną, zła się nie ulęknę – bo halogen w motórze mym tkwi” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szerszung Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Wstydliwym krokiem również z chęcią się przyłącze ... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mechanik Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Ale jakim Wstydliwym krokiem również z chęcią się przyłącze ... ale jakim wstydliwym bandit ma ładną linie Ja oczywiście tez chętny 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malar Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Ja też jestem z Wami :-) :-) :-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad - Michał Opublikowano 12 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Pogadamy o szczegółach u Grega na urodzinach ale myślę, że też mogę dołączyć 1 Cytuj "Zaciśniętą mam pięść dla tych, co w ciągłej walce, dla tych, którzy odeszli w górze dwa palce..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kenzi Opublikowano 13 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 (edytowane) jeszcze ja Edytowane 13 Września 2014 przez Kenzi (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemiczna Malina Opublikowano 13 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 super - chwilowo przystopowałam, bo teraz ogarniam z Wam imprezę w DD w tą niedzielę, ale jak to przeleci to lecimy dalej z foto :-) 0 Cytuj Too fast to live, too young to die !!! Moje motofotografie - http://motocykle-lodz.pl/topic/6133-mototematycznie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 18 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 Projekt z pewnością będzie zakończony dopiero w przyszłym roku, bo mamy koniec lata i domyślam się że ewentualne tfu tfu zaspy śnieżne utrudnią pracę, więc być może zdążysz zakupić, wstępnie wpisuję Cię na moja listę chętnych. Zdążyłem tylko czasu mam teraz nie wiele żeby się nacieszyć ale jakby co to jest czarnulka do fotografowania. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dober Opublikowano 18 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 jak bys potrzebowala bobbera to chetnie sluze pomoca:rolleyes: 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemiczna Malina Opublikowano 18 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 jakże się ciesze mam chwilowy zastój z powodów technicznych - ulubiony aparat w serwisie i do końca września jestem wylączona z obiegu ze względu na organizowane inne przedsięwzięcia ale październik i listopad dopóki nie popada śnieżek stoją otworem 0 Cytuj Too fast to live, too young to die !!! Moje motofotografie - http://motocykle-lodz.pl/topic/6133-mototematycznie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi