JaRoD Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Koledzy, zgłosił sie do mnie znajomy z takim zapytaniem :"Sprawę mam prywatną. Otóż mam babcię, która za 2 tygodnie kończy 80 lat, a jej największym marzeniem jest podróż / przejażdżka motocyklem. Szukam kogoś z motocyklem typu Harley, Chopper lub coś w tym stylu. Wymagania: wygląd rasowego motocyklisty skóra, tatuaże, kolce, mile widziane długie włosy itp. Super by było gdyby osoba taka (lub osoby) pojawiły się na jakieś 1-2h w okolicach Pabianic (do ustalenia) 17.08 ok godziny 17. Oczywiście mile widziany kask dla babci, czy jakaś "ramoneska" czy coś co podkreśli styl takiego prezentu. Oczywiście jest ryzyko że babcia zobaczy tylko motocykl i odmówi przejażdżki, ot 80 letnia kobieta, nie wiadomo jak zareaguje na niespodziankę.Jeśli byłby Pan w stanie mi pomóc, serdecznie proszę o info. Oczywiście ma to być prezent zatem nie traktuję tego jako grzeczność tylko coś zupełnie odpłatnego, w granicach rozsądku oczywiście." A może jakaś trajka lub coś podobnego się znajdzie ? 0 Cytuj -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD
Rekomendowane odpowiedzi