nowicjuszka Opublikowano 5 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 dla każdego coś dobrego :_) 0 Cytuj speed means freedom of your soul :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arecki_ELW Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 No to trzeba maszin wyszykować, kaski wypucować i szykować się na lans... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowicjuszka Opublikowano 5 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 hehe no ba:_) ja dotrę po 18. i jakoś na bramkach się pokręcę:_) tylko się ogarnę po powrocie:_) wczoraj wieczorkiem jak podjechaliśmy to jeszcze nic się nie działo, ale dziś pewnie pełną parą:_) pozdrowionka;_) 0 Cytuj speed means freedom of your soul :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ManiekCBR Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 To leci ktos jutro na belchatow? nadal planowany wypad o 13 aktualny? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowicjuszka Opublikowano 5 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 tak, jutro czyli w sobotę 6go września jest wyjazd z Wiśniowej Góry - miejsce zlotu godzina 12.30 zbiórka, godzina 13. wyjazd:_) ja jadę, zobaczymy jak będzie :_) spora grupka nas będzie;_))) pozdrowionka i do zobaczenia :_) 0 Cytuj speed means freedom of your soul :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arecki_ELW Opublikowano 6 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Niestety musiałem się urwać przed powrotem większości zlotowiczów, bo junior wymyślił sobie jeszcze na dziś wyjazd do cyrku, ale ogólnie jest zadowolony, ma znaczek ze zlotu i koszulkę ridera... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanio Opublikowano 6 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 bylem na pare godzienk, potwiedzam fajna impreza licze na powtorke:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papa Zulu Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Zajefajna impreza . Podziękowania dla organizatorów i do zobaczenia niebawem w tak sympatycznym składzie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowicjuszka Opublikowano 8 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 pozdrowionka i do miłego :_) 0 Cytuj speed means freedom of your soul :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 I co był ten pokaz XXX ??? 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pistolero85 Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 ja nie widziałem.... zajęty byłem szukaniem rozpałki..... a tu chlap a tam chlup 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi