nowicjuszka Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2014 (edytowane) XI Międzynarodowy Zlot Klubu Knight Riders :_) parada motocyklowa...koncerty...konkursy z nagrodami...pole namiotowe, domki... i fajna atmosferka;_)) Edytowane 1 Września 2014 przez nowicjuszka (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj speed means freedom of your soul :-)
pistolero85 Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2014 już kiedyś założyłem topic, ale gdzieś się zapodział 0 Cytuj
macbal Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Impreza zamknięta tylko dla członków klubu ? 0 Cytuj Nas ne dogoniat !!!
nowicjuszka Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2014 oczywiście, że nie ;_) każdy jest zaproszony;_) im Nas więcej tym weselej ;_) pozdrawiam;_) 0 Cytuj speed means freedom of your soul :-)
Arecki_ELW Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Po sąsiedzku, jak pogoda dopisze to podjadę, mam nadzieję, już swoim sprzętem... 1 Cytuj
KACZY Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2014 może wkońcu bez kul zawitam 1 Cytuj
nowicjuszka Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2014 zapraszamy ;_) i do zobaczenia na bramkach wjazdowych ;_)) 0 Cytuj speed means freedom of your soul :-)
Rogallo Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Moze i ja bym pojechał na swój pierwszy zjazd z plecaczkiem. Wiec myślę ze dozobaczenia :-) 0 Cytuj
nowicjuszka Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2014 zawsze nowe doświadczenie;_) do zobaczenia :_) 0 Cytuj speed means freedom of your soul :-)
kamaras Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Jak podskoczymy na godzinkę-dwie to też trzeba zabulić 25 koła ?? 0 Cytuj kamaras
nowicjuszka Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2014 (edytowane) wjazd za 25zł obejmuje całość imprezy czyli od piątku do niedzieli : - wjazd moto, znaczek i coś na ząb (kiełbasa, smalec... trwają ustalenia) jeśli jest to jeden dzień lub jak wspomniałeś kilka godzin wówczas samo wejście 5zł. jeśli chcesz motocyklem pojechać i zaparkować na placu to 10zł. są dwa parkingi zrobione z ochroną : jeden dla tych co zostają dłużej na zlocie i drugi na placu dla tych , którzy przyjadą tylko na jakiś czas, jeśli są jakieś pytania lub wątpliwości piszcie śmiało :_) poniżej załączyłam plan imprezy na weekend 5-7września:_) pozdrawiam Marta:_) Edytowane 1 Września 2014 przez nowicjuszka (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj speed means freedom of your soul :-)
kamaras Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2014 samo wejście 5zł. Od tego 20% na kartę FŁM to daje 4 złote? 0 Cytuj kamaras
nowicjuszka Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2014 (edytowane) hehe widzę, że będzie ciekawie jak podjedziesz;_) do miłego :_) Edytowane 25 Sierpnia 2014 przez nowicjuszka (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj speed means freedom of your soul :-)
nowicjuszka Opublikowano 1 Września 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Września 2014 organizowana jest podczas zlotu wycieczka do Bełchatowa na Red Bull Mega Watt :_) 0 Cytuj speed means freedom of your soul :-)
Papa Zulu Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2014 Jak czas i pogoda pozwoli to się objawię 0 Cytuj
nowicjuszka Opublikowano 2 Września 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Września 2014 W programie zlotu ulega zmianie wyjazd na paradę, zamiast przygotowań do parady i samej parady ulicami Łodzi przewidujemy wyjazd na Red Bull do Bełchatowa, zatem godzina 12.30 zbieramy się do wyjazdu, miejsce Wiśniowa Góra WOSIR Relaks - prosto ze zlotu , start planowany jest na godzinę 13.00 w sobotę 6.09.2014 :_) pozdrawiam;_) 0 Cytuj speed means freedom of your soul :-)
Arecki_ELW Opublikowano 2 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2014 Szkoda, bo z bąblem mógłbym się polansować w Łodzi, a do Bełchatowa to trochę kawał jak na początkowe plecakowanie dla niego... 0 Cytuj
jaron1 Opublikowano 3 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2014 Taki wyjazd to czasowo cały zlot, czy jest sens jechać w dużej grupie taki kawał drogi??jest to niebezpieczne bo nie wszyscy potrafią jeździć w grupie 0 Cytuj
nowicjuszka Opublikowano 3 Września 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Września 2014 na pewno wszyscy nie pojadą, zbierze się grupa chętnych, którzy będą chcieli to dołączą, jest już regulamin i prowadzący i będzie podział na grupy, ale to wszystko na miejscu się rozegra dla każdego coś się znajdzie:_) zależy kto na co ma ochotę:_) pozdrawiam;_) 0 Cytuj speed means freedom of your soul :-)
jaron1 Opublikowano 3 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2014 Ja mam ochotę na integrację przy piwku 0 Cytuj
nowicjuszka Opublikowano 3 Września 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Września 2014 tak owa atrakcja też jest przewidziana;_) hehe 0 Cytuj speed means freedom of your soul :-)
112mm Opublikowano 3 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2014 Ja na pewno się pojawię i chętnie do Bełchatowa się wybiorę 1 Cytuj
nowicjuszka Opublikowano 4 Września 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2014 0 Cytuj speed means freedom of your soul :-)
Arecki_ELW Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2014 na pewno wszyscy nie pojadą, zbierze się grupa chętnych, którzy będą chcieli to dołączą, jest już regulamin i prowadzący i będzie podział na grupy, ale to wszystko na miejscu się rozegra dla każdego coś się znajdzie:_) zależy kto na co ma ochotę:_) pozdrawiam;_) Czyli jest szansa na lans? 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi