qba Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Witam, Chętnie pomogę w tematach związanych z instalacjami elektrycznymi- mieszkaniowymi, domowymi, przemysłowymi, itd.. Posiadam komplet uprawnień wymaganych do przeprowadzenia odbioru instalacji, pomiarów ochronnych, ustalenia z ŁZE PGE Tanio i solidnie Montaż- Serwis-Awarie Kuba, 660 100 803 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Massi Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 tak samo solidnie jak i nasze ostatnie ustalenia? że nawet tel nie odbierzesz ani nie odp na smsa? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Nie wiem, nie mogę, nie mam czasu ........ zarobiony jestem po pachy 0 Cytuj Miałeś wypadek? Pomogę uzyskać odszkodowanie z OC sprawcy. 501-629-877 http://www.autopowypadku.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi