gary Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 był pod kanapą ..... ale niesmak pozostał przepraszam, czy możesz jaśniej? Nie załapałem? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 taki dowcip, konkretnie puenta z niego 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exec Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 I gdzie się odnalazł ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gary Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Właściciel pokrowca zostawił na motongach kartki z tematem i nrem tel. Dzisiaj ktoś z "naszych" przekazał pokrowiec ochroniarzowi, a ochroniarz przekazał go "pani w recepcji". Ta ostatnia zadzwoniła do właściciela pokrowca. Tak właśnie kończy się ta niesamowita historia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gary Opublikowano 26 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Panowie, na naszym parkingu motomoto, znaleziono kluczyk od motocykla. Wiem od którego ale nie powiem. Ktoś z Was? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 26 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 O 16 bedzie mial taki scisk posladkow ze nie przeciagniesz nawet karty kredytowej 2 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exec Opublikowano 2 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 No to we wtorek ostatni raz parkowałem w UBP. Miło było ale biuro Samsunga się zmywa z Łodzi :] , całe szczęście miałem już nagrane co innego i parkuje teraz na Dowborczyków. LwG 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sovteq Opublikowano 2 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 a my sie przenosimy na miejsce samsunga 0 Cytuj Honda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi