gary Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2015 był pod kanapą ..... ale niesmak pozostał przepraszam, czy możesz jaśniej? Nie załapałem? 0 Cytuj
pafcio Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2015 taki dowcip, konkretnie puenta z niego 0 Cytuj
gary Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2015 Właściciel pokrowca zostawił na motongach kartki z tematem i nrem tel. Dzisiaj ktoś z "naszych" przekazał pokrowiec ochroniarzowi, a ochroniarz przekazał go "pani w recepcji". Ta ostatnia zadzwoniła do właściciela pokrowca. Tak właśnie kończy się ta niesamowita historia. 1 Cytuj
gary Opublikowano 26 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2015 Panowie, na naszym parkingu motomoto, znaleziono kluczyk od motocykla. Wiem od którego ale nie powiem. Ktoś z Was? 0 Cytuj
Bulba Opublikowano 26 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2015 O 16 bedzie mial taki scisk posladkow ze nie przeciagniesz nawet karty kredytowej 2 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."
Exec Opublikowano 2 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2015 No to we wtorek ostatni raz parkowałem w UBP. Miło było ale biuro Samsunga się zmywa z Łodzi :] , całe szczęście miałem już nagrane co innego i parkuje teraz na Dowborczyków. LwG 0 Cytuj
sovteq Opublikowano 2 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2015 a my sie przenosimy na miejsce samsunga 0 Cytuj Honda
Rekomendowane odpowiedzi