qba Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 (edytowane) Panowie ! Wpisujemy się na liste Może jakaś integracja i jakiś wypad ? Edytowane 1 Sierpnia 2014 przez qba (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sovteq Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 +1 0 Cytuj Honda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rebel Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Można jaśniej Panowie... Co to jest Ubp? Może nawet mam Ubp albo jestem z Ubp ale o tym nie wiem, a chętnie bym dołączył... 1 Cytuj Live slow!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Można jaśniej Panowie... Co to jest Ubp? Może nawet mam Ubp albo jestem z Ubp ale o tym nie wiem, a chętnie bym dołączył... Kto jest w temacie ten wie o co chodzi.. A dla rozjaśnienia chodzi o biurowiec.. University Business Park 1, Wólczańska 178 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rebel Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 No super. Dzięki. 0 Cytuj Live slow!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Co prawda nie jestem z U(rzędu)b(ezpieczeństwa)p(ubliczneego) , ale jesteśmy prawie sąsiedzi - ja pracuję na Wólczańskiej 193/195 1 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 a ja co dziennie wracając z pracy was mijam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gary Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 A ja jestem z UBP.+1 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Gary, ale + 1 to poziom rozumiem i nic innego tam nie ma tylko s....g dobrze mysle ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gary Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Chyba nie. Po wpisie kolegi sovteqa, sądziłem, że +1 oznacza dopisanie "się" do listy. Jeśli chodzi o poziom to w moim przypadku będzie 6 M...A. A Ty? Jaki "poziom reprezentujesz"? ;-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 szczęście, że tam nie pracuje. ale mi ulżyło. 1 Cytuj Miałeś wypadek? Pomogę uzyskać odszkodowanie z OC sprawcy. 501-629-877 http://www.autopowypadku.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gary Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 (edytowane) zczęście, że tam nie pracuje czyj szcześcię? Nasze czy Twoje? ;-) Edytowane 7 Sierpnia 2014 przez gary (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 U(rzędu)b(ezpieczeństwa)p(ubliczneego) 0 Cytuj Miałeś wypadek? Pomogę uzyskać odszkodowanie z OC sprawcy. 501-629-877 http://www.autopowypadku.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Aha Gary czaje A ja reprezentuje cały budynek - dział Facility Management No to mamy dopiero dwóch kolegów a motorków tu pod dostatkiem - no pisać koledzy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gary Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Ciekaw jestem, kto jest twardzielem na czarnej Cebuli i parkuje między szybą, a parkingiem rowerowym, mimo teoretycznego zakazu stawiania moto w tym miejscu. Nie ukrywam, że w ulewny dzień sam chętnie bym tam stanął lub nawet wjechał do pomieszczenia rowerowego. Nie robię tego, bo znak kilku oszołomów-rowerzystów tam parkujących, którzy gotowi przebić oponę z zawiści ;-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 A nie widziałem tego.. Moja cebra ma miejsce na szczęście w garażu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luke Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Panowie nie róbcie lipy pod budynkiem bo szybko skończymy tam parkować. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sovteq Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Żony i moto się nie pożycza. 2 Cytuj Honda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gary Opublikowano 25 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Yyyy, a co zaszło? Byłem w Bydgoszczy przez 3 dni i chyba mnie jakieś atrakcje(?) ominęły. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luke Opublikowano 25 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Dokładnie całego zdarzenia nie widziałem, ale bylem koło budki strażnika i wyglądało to tak: Ktoś chciał się "popisać" lub "przetestować" moto rozpędzając je miedzy dwoma budynkami. Potem tylko słyszałem tarcie crashpadów o kostkę. Jeżeli sie mylę to sprostujcie mnie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fixman Opublikowano 25 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 masakra .............. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gary Opublikowano 17 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 Panowie, czy ktoś w tym tygodniu nie znalazł na parkingu, małego szarego pokrowca od sakwy rowerowej? Kolega z pracy zgubił, a "pani z recepcji" uznała, że to z któregoś z motocykli i ... położyła na "którymś motocyklu". 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Na moim nie. 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gary Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Akcja pokrowiec odwołana. Pokrowiec znaleziony. Dziękuję Państwu za uwagę ;-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 był pod kanapą ..... ale niesmak pozostał 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi